2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Gibin sınav sonucunu en geç açıkladığı sunav bu galiba tarihe bu sınav altın harflarle yazılacak bundan sonra sınava girenler gib den hemen sonuç beklemeyecek dguy baya geç açıklanmıştı diye birbirini avutacak herkez ama bu gecikme bize denk gelmeyeydi iyiydi ilk olunca veklentide çok yüksek oluyor
-
@okanugur bu saatten sonra Guy la beraber açıklanmalı bence, olumsuz sonuç motivasyonumuzu bozar .Bunu söylememin sebebi bu durumu alışmış olmak yeni duruma alışmak zaman alır
-
@lex-fori seviyesizlik yapma,sana faydası olmayabilir yenisindir çömezsindir eyvallah ama faydasını gören en azından duasını alan birsürü insan oldu efendi ol.
-
@victory-carleone ben en çok sırf açıklanacak diye ders çalışamamış o kadar kişiye üzülüyorum
-
Nerdeyse 10 gün olcak.Kendimiz yani grup üyeleri olarak anket yapsaydik yada anket degilde herkes bekledigi dogrulari yazsaydı böylece en az 100 ksiye ulasamazmiydik?
-
@lex-fori Ergen ergen kızlar konuşma ne kötülüğü oldu sana hasta mısn?
-
@Antimülakat hocam bu işi ancak siz çözersiniz. sgk gibi 6-7 ay sonra mı açıklanacak bari onu netleştirelim.
-
@james-buchanan hocam 6 7 ay kadar sürmesi imkansız
-
Bu sınavı kaybedecek 2400 kişinin guy sınavı öncesi moral bozmamaları için, bilinçli şekilde ertlendiğini düşünen bir tek ben miyim?
-
Hisse senedi ihrac primi sorusunda şıklarda 308 mkif varmiydi ve ozel iletisim vergisinde diger sıklar neydi celdirici şık var miydi? Gun gectikce acaba ne isaretledim diye düşünmeye basliyorum kesin sorularda.
-
@john-bates-clark o kadar ince düşüneceklerini maalesef zannetmiyorum
-
Imece 2015 ile 2017 arasinda cok fark varmi
-
@john-bates-clark 2400 kişi elenecek yazınca bı garip oldum gözüme çok fazla geldi 600 kişi alınacak diyince iyi alım düşer diyorum baya , 2400 elenecek diyince tirsiyorum
-
Aciklayacak olsalardi simdiye aciklarlardi. Guydan sonraya kaldi artik.
-
@john-bates-clark bence siz cok iyi niyetlisiniz hocam
-
Yav açıklarlar bunlar guy a morali bozuk gireriz bunlar düşüncesiz adam lar nedir yani bu rezillik ben anlamiyorum . İibf mezunları bu devletin üvey evlatları
Yok maliyedeki üstadlar mis bilmem neymiş ne üstadı bı sürü çakal sürüsü -
Bu hafta içi aciklanir işte
-
@alika28 O yüzden yanıldıklarını düşündüğümü söyledim aynı kitapçık benimde önümde olduğumdan. Bir çok kişide aksini iddaa ediyor. Sadece fikrimi söyledim. Konuyu pis uslübunla başka yere taşıman hoş değil.
-
@james-buchanan mümkün değil hocam. O kadar sürmesine ihtimal vermiyorum. Muhtemel tartışmalı sorularla ilgili karar bekleniyordur.
-
@antimülakat bayram sonrasına kalırmı hocam