2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@furken hocam mülakat olsa anlarım da beraber açıklamalarını yazılı sınav sonuçlarını beraber açıklamanın nedeni ne olabilir ki
-
@furken 129 çok 100 geçen keyfine baksın.
-
@alika28 neyi manüple ettim kardeşim ? Basım hatası gibi bir durumun pek olası olmadığını soru çoğaltım şeklini bildiğimden dolayı paylaştım sadece.. Gerginlik yaratmayalım pls. Ben kişilerin gözünden kaçtığına inanıyorum , dalgınlığına geldiğine inanıyorum o kadar.
-
Gib.gov.tr yavaş mi açılıyor yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
-
@kpss-a-bağımlısı yok hocam fişek gibi namıssız.
-
Bayramdan sonra guyla birlikte gelecek söylentisi doğru galiba. Şimdiye kadar 50 defa açıklaırdı yoksa
-
@thorstein-veblen ️️️ beklemeye devam...
-
Duyum muyum olurdu oda yok gerçi duyum olduğunda millet saldırıya uğruyor adamlarda hakkı susuyor artık
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Duyum muyum olurdu oda yok gerçi duyum olduğunda millet saldırıya uğruyor adamlarda hakkı susuyor artık
-
@futureguy onu kim demisti
-
@aynstayn yazdığımdan sana manipüle ediyorsun dediğim anlamını çıkarıyorsan okuduğunu anlama noktasında problemin olabilir. Bu konu manipüle edilir mi dedim yani insanlar bunu bu kadar dile getiriyorsa bir şeyler vardır niye adam durup dururken ben de doğrudur yazıyordu desin. Bir de onlarca kişi Birleşip karar almış gibi hep bir ağızdan.
-
Yarın aciklansa sevinsek de uzulsekte yarın gitti , Çarşamba perşembe ders çalıştık , cuma zaten yol sadece iki gün kalıyor .. gibin guy eleme taktiği resmen
-
@aydıns bilmiyorum valla kardesim herhangi bi teorim yok ama sanki oyle olacak gibi hissediyorum
-
Guydan önce açıklansa bari
-
Daha ne kadar beklicez
-
Tuğrul koçer bugün gelmez o gemi beklemeyin demiş. Gemiyi bekleseydik çoktan gelirdi. Bizimkisi sandal
-
@umut-1-m bak şimdi umudum arttı bugün açıklanır bu sınav :))
-
@umut-1-m adam iki gun trip atip gelmiş hahahah şaka gibi.
-
@lex-fori bugünü geçtik cumayada razıyız yeterki bayramdan sonraya kalmasın.
-
O değil de gemi girsin diyen olmamış mı buna