2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@maxmin aynen hocam ben de merakla bekliyorum
-
@maxmin Gib inatla bir şey demiyor sıkıntı orada bence
-
Herkes soruları tartışırken cümleye konuşmayacaktım ama dayanamadım diye başlıyor :)) Cidden konuşmayın arkadaşlar 9 gün bitmiş yarın 10 Açıklanmayan sınavın sorularını tartışmaktan midem bulandı
-
@zenginmemur öyle hocam herbir asaması ayrı dert gercekten. Asamalardan birinde kalırsan hop film başa sarıyor gercekten sabır tasına dönmüş durumdayım:))
-
Konuşmayacaktım ama dayanamadım ve konuştum arkadaşlar
-
-
@otuzyılsavaşı Haha hocam şöyle güzel bi kurtlar vadisi sahnesi atta izleyek bayadır atmıyosun hasret kaldık
-
Gibin twitter hesabı çok aktif yüklensek mi biraz yav ? Hatta 9 dakika önce yapılandırmayla işlgili paylaşımda bulun muş.
https://twitter.com/gibsosyalmedya/status/1029014908145491968?s=21 -
-
@moonlight konusmayacaktim hususu tartisilan mali tevzin sorusundaki kitapcik sacmaligi icindi,yoksa bende bu konuda ayni seyi yazanlarda zaten aktif olarak burada kullanici,ama isterseniz gonderilerimi once size sohbetten atayim onayiniz olursa paylasayim,mideniz bulandiysa da takip etmeyiniz
-
gib yine fake attı.
-
Sınav günü gece memlekete dönerken belki gece açıklanır diye bütün gece uyumamıştım yine iyiniyetimizden kaybettik arkadaş
-
@james-buchanan hames hocam ne zaman açıklanır
-
artık şu saatten sonra bayram sonrasına hafiften göz kırpıyor gibi.
-
Kalp krizi gecirdim gib sitesinde 13 agustos yazisini gorunce
-
@furken sınav duyurularında takılıyorum. Hala 31 temmuzlu gönderi duruyor. Dur bakalım 13 ağustos geldiyse belki burayada bişe yüklerler inşallah
-
@furken dostum haberler kısmına bakıyorsun orada sınav haberi duyuru hepsi var , sınav duyurulması sayfasını açarsan 10 gündğr stabil 31 temmuz
-
Hocam sınav duyuruları başlığında takilin bence. Bak bu kadar heyecanı kaldırmaz bünye niz. Genç yaşta yazık kalbinize.
-
Bayramdan sonra iki sinavi birden aciklayacaklar bence. Ben biraktim bu isin pesini. Zaten 129 netle kapanacak biliyosunuz
-
@aynstayn dostum zaten baskıda sorun yok orası tartışılmıyor. Ne verirsen makineye onu basar okey de sonuçta a ve b grupları aynı soruların farklı soru numaralarında sorulması olduğu için numune kitapçık yazılırken yanlış yazılmış olabilir ve ilgili soru bir grupta doğrudur diye sorarken diğerinde yanlıştır diye sorarak hazırlanmış olabilir. Bu da numuneye basılan sorunun o gruptaki herkes için aynı şeyi ifade ettiği anlamına gelir. Bu kadar insan doğrudur/yanlıştır diye iddia ediyor. Manipüle edilecek bir durum mu sizce?