2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bankacıkız yapma lütfen artık soru tartışmayalım sorular yeterince paylaşıldı ve tartışıldı
-
Benimde aklıma reeskont sorusu takıldı gece gece,işlem kaydının iptali ni mı soruyordu bunu belirtmismiydi?yoksa direk ilk kaydı mı donem sonu olanimi soruyordu
-
@bydaler İptali soruyordu
-
Ne bitmez çilemiz varmış
-
@shanks aynennoyle ya..acaba hangi şıktı acaba dogru yaptimmi .acaba hizli çözüp te yalnis seyi mi isaretledim gibi şeyler aklima geliyor iyice sizofrene bagladim
-
@bydaler 84 belki 85 bekliyorum ama yanlış işaretleme kaydırma bu ihtimaller deli ediyor insanı
-
Bende 82 85 arası bir şey bekliyorum sebebide 3 tane çok basit soruda şizofren bağlamam...yalnis yapabileceğimi düşünmeye başladım o yüzden 82 ve 85...sonumuz hayrola
-
Yeni bir gün ve yin3 umut yok
-
@bydaler hocam allah aşkına “yalnış” ne ya ?
-
Bir şey soracağım :idari işlemle alakalı bir soru var di geleceğe etkilidir diyor soruda o soru yanlış olabilir mi ?çünkü düzeltme deniyor cevabına ama düzeltme hem geçmişe hem geleceğe etkili olabiliyor . (Isteyene kaynak söylerim ) iptal var di diğer şıkları hatırlamadım
-
@shanks dur bi Bismillah kardeşim bi komisyon toplantın bakalım kaçta toplanıyor , kaçta bitiyor ona göre çıkarım yaparız bu gece mi yoksa yarın mi diye , tamamen şahsi düşüncem (duyum vs degil) bu gece veya yarın biter . Bence herkes en erken saat 15.00 a kadar gönül rahatlığıyla dersini çalışsın
-
@agustcomte cevabını düzeltme değil fesih deniyor kardeşim
-
@bydaler borç senetleri reeskontu sorusuydu o mu ??onda ilk kayıt soruluyordu ya
-
@can-mavi ozaman olur ya o bozucu yenilik doğuran haktı ileriye dönük sınav esnasında okadar kısa sürede bitirdim ki şimdi haya yaptım diyorum idareden çuvalladım
-
@agustcomte ben o kadar yayarak, yavaş yavaş yaptım ki az daha yetistiremeyecektim
-
@can-mavi Hiç güvenemiyorum bunlara vallaha herşey bitse bile keyiflerini bekleriz
-
@agustcomte o medi sorusydu idare değil sanırım
-
@shanks medeni
-
@bydaler % % hatirliyorum dönem başı iptal kaydını istiyordu
-
@fatoss21 aynen