2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@biriibfli en önemlisini unutmuşum baskı hatası olabilme ihtimali yüksek olan meşhur kitapçık sorusu
-
@biriibfli 78 candır o zaman :))
-
2015 yılıydı yalnis hatırlamıyorsam...girdigim bir guy sınavıydı,sınavda soruları çözerken soru sayıları atlamaya başladı.. şöyleki 12 yi çözdüm sayfayı çevirdim ilk soru 21 falandı sonra 34 oldu ..hukukun sorularında maliye var di maliyenin ilk sorularında hukuk soru...sayılar atlaya atlaya gidiyorduhocalara durumu ilettim yeni kitapçık vermeeyeceklerini optiige kodlama yaparken dikkatli bir sekilde yap demişlerdi baya ugrasmistim sonuc olarak kazanamadım
-
Arkadaslar birkaç gün önce içerden olduğu düşünülen Emre..... diye bir arkadas soruların kesin olduğunu vergi yükü ve dışsal maliyet ile ilgili olan cevabın grup kabul edildiğini söylemisti
-
@ceks74 hocam o soru netti 2700 kar. 2900 yapanlar bizim satısımız bankanın alısı bankanın alışı bizim satışımız oradan kaçıranlar oldu ama incelenir mi bak yüzde yüz incelenir itiraz kesin olmuştur adamlar da bakacaktır illa ki bu kadar itiraz geldiyse bakalım hayırlısı :))
-
@alika28 hocam itiraz olmuştur ama ben net olarak kabul ediyorum yanlışı bu soru mali sömürü ve kist amortisman sorusunda dikkat etsem su an elinde çekirdek takip ediyordum başlığı. Hepsi bir tecrübe hayırlısı olsun
-
@hahamas hocam vergi yükü sorusu iptal olmaz birebir vergi denetmenliği 2008 çıkmış sorusu aynısı. Hatta bir arkadaş başka bir sınavda daha sorulduğunu söylemişti. Dışsallık sorusu ile alakalı fikrimi daha önce beyan ettim şimdi sıfırdan soru tartışmaya başlarsak buralar yine karışır bakalım hayırlısı inşallah düşer şöyle 78’e falan :))
-
İtirazlı sorular iptal edilirse iptal edilen soru sayısı kadar puan mı eklenecek? Prosedür nasıl arkadaşlar?
-
Arkadaşlar yapsın GİB bize şimdi bir 77 kıyağı. Çok mu şey istedik
-
@noturns ilgili soru herkeste doğru kabul edilir
-
@ceks74 kıst amortisman ben de yanlış yaptım ama bilmediğimden falan da değil yani görmedim bile sınavda yaptım normal amortismana göre geçtim bir de yüzde sorusu bulduk 224’ü gittik 24’ü işaretledik yüzdeye göre 12. Bu iki soruya çok üzülüyorum:)
-
Eger yarın incelenecekse yarında açıklanması zor. İnşallah tez zamanda biter kurtuluruz.
-
@alika28 hocam kist amortismn sorusunda siklarda neler vardi ve cevap neydi
-
@alika28 aynen pisipisine gitti. 224 buldum 24 e sazan gibi atladım. 3000 kıst buldum 3000 e yine atladım
-
@biriibfli kist amortisman cevap 6 bindi. Zira aylik 3 bin tl çıkıyordu. Kasim ve aralık ayı için 6 bin tl olcak idi
-
@ceks74 emre o bilgiyi aktardığında itiraz edilen sorular olduğu bilgisi üstada ulaşmamıştı. Ne öğrenirsek onu aktarıyoruz arkadaşlar. Hani o sorular kesindi denilmiyor üstada
-
@narca çok sağ olun
-
@alika28 komisyon değişmiştir iptal de olabilir eğer yanlışsa soru ömür boyu bu yanlışı devam ettirmezler belki zamanında itiraz edilmedi kaldı oylece
-
@umut-1-m 3000 e ben de atladım hocam. bulmuşsun 1 aylığı zor kısmı bitmiş çarpsana 2 ile nerdee :))
-
Bu kıst amortismanda ay kesri tam ay alınıyor değilmi ben de 15 günü de dahil etmiştim