2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ceks74 4500 diye bi secenek varmiydi hocam
-
Sınav biteli 9 gün 10 saat 54 dakika 46 saniye oldu
-
@pyle hocam 3000 4500 ve 6000 vardı diğer şıkkı hatırlamıyorum
-
@narca hocam arkadaşın nickini hatırlamıyorum,tam olarak ne söylediğini de hatırlamıyorum ama nickinden siz teyit edebiliriniz ,2 3 gün önce sözlükte çok tartışma olduğu için açıklayayım gibi bir söz ile başlayıp doğru cevapların olduğunu teyit etmişti.
-
Soruların iptali olmaz bence arkadaşlar ya guyda binlerce yanlış var kitaplarda doğru cevap bu ama kurum bunu kabul etti diye yazıyor görüyoruz olsa onlar iptal olurdu formaliteden bir inceleme olur ve inşallah yarın açıklanır bence hadi hayırlısı
-
@okanugur hocam gecen yil iptal olan sorular olmus ama. Komisyon degismis ya belki yine iptal olur
-
Arkafaşlar yedek sorusunda sermaye yedeklerını mi soruyordu kar yedeklerini mi ?
-
@ceks74 arkadaşın linki emredurmaz di sanki ötmek gibi olmasında
-
Kurulun kesin olarak kabul ettiği 2 cevap üzerinde hiçbir tartışma olmaksızın bunlar kabul edildi yazmayacaktım ama birbirinizin kalbini çok kırmışsınız tartışılan sorulardan biri safi vergi yükü ikincisi 15 yaşında olmak cevapları kabul edildi
aynen kendi yazısıdır dedikodu sayılmaz kendi de kırılmaz diye düşünüyorum bilgi vermek açısından.
-
@biriibfli inşallah hocam hak yerini bulsun da
-
@ceks74 aynen doğru hatırlıyorsunuz ama o gün kendisine aktarılan bilgi o şekildeydi, kendi yorumunu değil üstattan duyduğunu aktarmıştı emre, bir kaç tartışmalı sorunun cevap anahtarında kabul edilen şeklini paylaşmıştı. Belki yarınki itirazlar neticesinde bir değişiklik olur, belki de olmaz ama yarın bir değerlendirme yapılacak.
-
@narca sizce kac gun/saat surer degerlendirmenin bitip aciklanmasi
-
Kendi yorumlarımın bir önemi olmayacağı için kimseyi beklentiye sokmamak adına yazmıyorum. Yorumlarım duyum gibi algılanır korkusu da taşıyarak..Ama yarın bir şey öğrenirsem paylaşırım.
-
@narca hayırlı ve guzel haberlerinizi bekliyoruz hocam
-
Benim ilk kpss sonrası ilk kurum sınavı harbiden bu sonuc bekleme işi zormuş ya
-
@narca yahu nerde bu entry ben hiç görmedim bile sayfa kaçlarda üstad
-
Her sinav bisey olur liseye girerken sistem degisir uniye girerken bisey olur kpssye girdik ortalik karisti simdide kurum sinavina girdik gib rekora kosuyor arkadas bu ne yaa icimizdeki ugursuz kimse ciksin ortaya
-
@narca, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kendi yorumlarımın bir önemi olmayacağı için kimseyi beklentiye sokmamak adına yazmıyorum. Yorumlarım duyum gibi algılanır korkusu da taşıyarak..Ama yarın bir şey öğrenirsem paylaşırım.
Hassasiyetin,alçakgönüllülüğün ve yardımseverliğin için teşekkür ederiz .. Bize güzel haberler getirdin Hocam .. Var ol..
-
Hepinize iyi geceler dostlar. Yarın açıklanır mı ki?...Yarın bu saatler huzurlu uyuyabiliriz inşallah.
-
@tobıntax hangisi kar yedeği değildir diye bir soruydu yanlış hatırlamıyor isem