2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@edmilson28 işkembeden olabilir
-
@hedefsgk sgk alım yapacak sandım yazıyı görünce.
-
@james-buchanan inşallah o sanmanız gerçek olur da şu sıkıntılı günlerde bir moral olur bizlere
-
@hedefsgk inşallah hocam.
-
@cag317 kac bekliyosunuz
-
arkadaşlar bundan sonra başkandan duyum alsa bile bir arkadaş vereceğim tepki YAV HE HE. ne zaman açıklanırsa da açıklansın. sınav için duygularım nötrleşti. duyumcu arkadaşlara yönelik bir laf değil yanlış anlaşılmasın.
-
@cag317 gene mı yarın bu kaçıncı yarın
-
@cag317 sadece dguy mu? guy ile birlikte mı ?
-
@cag317 kaynak nereniz?
-
Bi sallamasyon duyum da ben yazayım benim neyim eksik 3 hafta sonra saat 14.22 de açıklanacak ohhh rahatladım
-
-
Ben anlsmiyorum bu duyum yazanlar kardeşim biseyi dedin düzgünce nerden duydun netliği ne tam ifade et işte illa milletin sorması mi lazım
-
@sinek haydaaa değişik reis de geldi noluyor
-
@sinek geldi kücük ama mide bulandıran gardasım
-
@sinek hala 79 da kararlı mıyız ?
-
Yarın öğlen 12de twitterda buluşalım
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
Hoşgeldin reis. https://i.hizliresim.com/X61R3j.jpg
-
Benim neden açıklanmıyo sorusuna aldığım yanıt hep gib başkanının ölümü oluyo, yerine imza yetkisi verilmemişmidir diyorum. Maliye çok geleneksel bir kurum yerine biri gelene kadar kimse imza atmaz deniyo. Bu süreci hızlatmak zorundayız pes etmeyelim
-
Dguy ve guy beklemekten vmy gitti elden ....gittiiiiiii gitti gitti
-
sakin olun gençler az kaldı acıklanmasına diye dusunuyorum