2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Ben süpriz yapacağını düşünüyorum;ya çok yüksek ya da çok düşük. Tahminlerimiz tutmacak gibi
-
Guy için Ankara'dayım.. Şimdi Gib'in önünden geçtim ışıklar yanmıyor
-
Dguy bence max 81 ile kapatır ki 81 olacağına da ihtimal vermiyorum. Ayrıca artık guy var dguy geride kaldı simdilik
-
Bu ne sessizliktir
-
@teslame Millet yıldı iyice napsın
-
@teslame Bayram sonrası kesinleşti artık yapacak bir şey yok
-
@shanks daha bugün bitmedi
-
@johnash Sence tatilde olan kişi bayram öncesi tatilini bırakıp gelir mi?
-
Aradım biraz önce komisyon gelir uzmanlığı sınavı ile uğraşıyor ondan acıklanmıyor galiba dedi bayramdan sonraya kalır dedi bende tahmin mi bilgimi dedim tahmin dedi ama bize açıklayın derler ise bizde hemen acıklarız dedi işte böyle saçma sapan bir durum ne gelir uzmanlığı sınavıymış arkadaş komisyon 2 haftadır gelir uzmanlığı sınavına hazırlanıyor ulan bari adam akıllı sorular sorsalar özel sektörde adamlar iki haftada kitap basıyor bizim komisyon 100 tane kıytırık soruyu hazırlayamıyor ne yapıyorlar orada merak ediyorum sınav sonucundan daha fazla bu komisyonun iki haftadır toplanıp toplanıp ne yaptığını daha çok merak etmeye başladım bence milletin ahını aldıklarından basiretleri bağlandı soru hazırlayamıyorlar
-
@victory-carleone Düzgün bir cevapları olmadığı için uyduruyorlar bence
-
Komisyon sadece sorularla değil psikolojimizle de sınıyor bizi, bravo gerçekten.
-
Bakanliklarda ust onetici mustesar ?
-
Yoksa bakan mi arkadaslar
-
@biriibfli müsteşar mı kaldı "Bakanlıklarda en üst yönetici Cumhurbaşkanı tarafından belirlenir." olarak geçiyor kanunda.
-
Ya bırakın sessiz kalsın forum en azından sonuç bekleyen insanlar anlamsız ve değersiz duyumların etkisinde kalmadan önündeki sınavlara odaklanırlar gereksiz tartışmaların etkisinde kalmadan konsantre olurlar.
Bu dönemlerde çok orjinal kişilikler ortaya çıkıyor.İnsanların umutlarıyla dalga geçenler,sağlam bilgi paylaşıp sonuçların her an açıklanacağını paylaşıp günlerce açıklanmamasından sonra insanların haklı sorularına cevap vermeyi bir kenara bırakıp bir de dünyayı kurtarmışcasına kahramanlık rolüne bürünenler.Sonuçların az sonra açıklanacağı bilgisi geldikten sonra dakikalarca link paylaşmak suretiyle şarkı paylaşanlar vs.
O yüzden sessiz kalması en iyisi. -
@murky ya bi arada bakan yardimcisi mevzusu vardi o neydi of hepsi karisti
-
Arkadaşın dediği gibi Cumhurbaşkanı tarafından belirlenir diye geçiyor mevzuatta.cb de geçenlerde bu duruma açıklık getirdi ve yeni durum şöyle : bakanlara direk bağlı olan hizmet birimlerinin üst yöneticisi bakan, bakan yardimcilarina direk bağlı olan hizmet birimlerinin üst yöneticisi bakan yardımcısı . Ayrıntılı olarak ne bu birimler derseniz internette mevcut
-
-
@biriibfli bakanlıklarda en üst yönetici bakan yardımcısıdır Kutluay kararlı geçen yazdı Twitter’da
-
Aynen artık bakan yardımcısı kadar üst yönetici olacakmış bir bakanlıkta