2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bydaler dogrudur hocam üzerinden çok zaman gecti tam hatırlamıyorum demiştim
-
İYUK da ivedi yargılamadan soru vardı diye hatırlıyorum soruyu tam olarak hatırlayan var mı?
-
@bydaler yedekle ilgiliydi bi cevabida
-
@gökyeleli ivedi yargılama ile ilgili hangisi yanlıştır diyordu. Cevap: yürütmenin durdurulması kararına itira 30 gündür olan secenekti
-
@nisan çok teşekkürler içimi rahatlattınız. Yanliş saydigim sorulardan biriydi.
-
böyle bekliyoruz da zaten yarımızdan çoğu kazanamayacak boşa her gün her dakika buraya bakıyoruz
-
@kortex insallah forumdaşlar olarak hepimiz kazaniriz. Surda hepi topu 300 kisiyiz.
-
@bydaler çıkmış sorularda otofinansman gücü hangisidir diye sormuş. Cevap: vergi sonrası kâr+amortismanlar-dağıtılan kâr demiş.
Sınavda ben de otofinansman dedim. Bunu gördükten sonra kafamda kara bulutlar belirdi. -
Sınavda kaç soru iptal edilir. Tahmininiz varmı
-
@umut-1-m tahminim 2. Hangileri diye sormayın ortalık karışmasın.
-
Sınav tarihinde konu 120 lerdeydi şimdi 500lere dayandı
-
sorular gündeme gelince doğru mu yaptım diye beynimde sağlama yapamıyorum.bayram sonrası önce guy deyip bekletmeseler bari
-
Biran önce acıklanmasıni bekleyenleri gordukce yüksek kapatcagini düsunuyorum gitgide
-
@ahkâm vergi sonrası kar - dağıtılan kar zaten dagitilmamis karı verir. Buna amortismani eklersiniz. Aşağı yukarı aynı anlam sanki. Ama dolaylı vergiler eksik dediğin gibi
-
@baybatur dagitilmamis kar dediği için ticari kar da olmaz işletme karı da. Diğer şık ta yedek le alakalı diyorlar. O da olamaz
-
@ahkâm evet onu bende farkettim ,dolaylı vergiler ve vergi öncesi kar ,cevabi değiştirir mi bilemiyorum. Bende 4 tane muhasebe kitabı var hiçbirinde bu formül yok.ama arkadaşlar forumda bu soruyu tartıştı baya ve cevabın otofinasnman gücü olduğunda hemfikir oldular,çok üstlemiyorum bende -1 dedim geçtim
-
@baybatur işletme sermayesiydi o şık
-
@baybatur vergi öncesi kar +amortisman dolaylı vergiler soru buydu kardeşim
-
@bydaler - dolaylı vergiler demek istedim
-
@bydaler cevap otofinansman gücü dehil mi zaten