2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Hani bi soru vardı muhasebede yurtdışı satışlarında o hesap kullanılmıyormuş ama genelimiz kullanıp yanlış yapmıştık sanırım o hesap hangi hesaptı yarın çıkarsa die soruyorum soru tartışmak için değil
-
@victory-carleone her sınavda soru hazırlamaya bu kadar uğraşıyorlarsa nasıl biz kitaplarda cevap bu ama kurum bunu kabul etti diye okuyoruz? şaka gibi hakkaten
-
@ucanbalon hocam yurt dışına satış yaptık vadeli kur farkı oluştu ya normalde yurt içi olsa kambiyo karı yada zararı olarak gösteriyoruz yurt dışı satışı olunca direk hesabın kendisi olan yurtdışı hesabında gösteriyoruz kambiyolar kullanılmıyor eğer dediğin şey buysa
-
@okanugur evet hocam buydu çok teşekür ederim
-
@toranj ayrıca soru hazırlıyolar güya gene geçmiş yıl sorularındanda serpiştiriyolar araya bende anlamadım valla yada komisyon hergün toplanmıuor bize komisyon guy sinavıyla ilgileniyor diye yalan söylüyolar yav optikler okunmuştur sadece taratıp sisteme eklemek kalmıştır yani süreç imza- tarama-yayınlama açıkcası 5 dk yı geçmez
-
@ucanbalon 602 diğer gelirler hesabına alıyoruz
-
@bankacıkız anladım hocam saolun
-
@ucanbalon rica ederim kardeşim başarılar
-
@okanugur yalnız bu soru kpssdeydi hocam dguyda değildi
-
@alika28 hocam o kadar çok sınava girdik ki son bir ayda ne neredeydi gerçekten karıştırıyorum
-
Ve bugünde açıklanmadan bitiyor....bugünde ölmedim anne.
-
@bydaler tüm forum bugün boyunca bağlaç olan de'yi ayrı yazarsa açıklanacakmış
-
Bu iş bugün biter gibi ama belli de olmaz
-
@bydaler Bugünü boş ver bu gidişle kpssden sonra açıklanacak
-
Arkadaşlar bu cevabı oto finansman olan sorunun diğer siklarini hatırlayan varmi ?
-
@baybatur ticari kar ,işletme kârı,diğerini hatırlamıyorum
-
@baybatur ben direk soruyu hatirlamiyorum
-
@baybatur şıklarını hatırlamıyorum ama dagıtılmayan kar +amotisman nedir diye soruyordu galiba ben de otofinansman gücünü işaretledim yanlış hatırlamıyorsam.
-
@gökyeleli ben direkt sınavı hatırlamıyorum
-
@merve06 vergi öncesi kar +amortisman - dolaylı vergiler ..soru buydu