2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
İmza vardı da sorun olmaz bence de
-
Bende atmadım ve bizim sınıftaki kimse atmadı,çünkü öyle bir şey soylemediler
-
@şampiyon Hocam bizim sınıftaki bayan görevli, atmanız lazım dedi, ben çıkarken hatırlatacam size dedi. Ama sizin sınıfta münferit değil de heralde herkes atmamış. O zaman sıkıntı olmaz, görevlinin hatası olduğunu anlarlar.
-
@yavuzçağrı sınıfın durumundan haberim yok hocam belki attılar ama atmayanda olmuş ben atmadm söylemediler bilmiyordum da görevlilerin problemi sanrm artık burdada baya atmayan olduğuna göre formalite icabıydı herhalde
-
@şampiyon pzt ne kadar belli açıklarlar dguy u
-
@eliff bayramdan sonraya kaldı büyük ihtimalle. Pazartesi zor
-
@şampiyon Aynen hocam sıkıntı olmaz. Tutupta imza atmadı diye birinin sınavını iptal edecek halleri yok.
-
imza atarken ben dikkat ettim hocam kitapçık doğru kodlandı mı, optiğe imza atıldımı bi de bişey daha vardı. sınavın geçerliliğini etkileyecek bi şey değil. olaki kodlama da bi sorun varsa sorumluluğun bizde olduğuna dair imza attık. kodlamalarınızdan eminseniz sorun yok
-
Kaca düser bu sınav guy bile daha düsecek bu sınav dguy sınaviymuydi yoksa guymuydu
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kaca düser bu sınav guy bile daha düsecek bu sınav dguy sınaviymuydi yoksa guymuydu
Guy sınavında gözetmendim. Ayaküstü sorulara göz attım. Maliye ve iktisat önceki sınavlarla alakasızdı ve dguy a göre daha zordu. Dguy sınavı daha basitti bu sınavla kıyaslayınca. Yada ayaküstü baktığım için zorlandım bilemiyorum. Komisyon özgün sorular hazırlamış bu kez. Kendilerini tebrik ediyorum. Belli bir kalıbın dışına çıktılar.
-
@kriza komisyon çıka çıka guy sınavında mı çıktı kalıbın dışına dguy'da çıksaydı da çıkmış sorucuları elemine edebilseydik. şimdi kara kara düşünüyoruz yok 78 yok 80... neyse sitemim size değil.
-
@alika28 vardı attım imzayı kafam rahat
-
Valla burası çok daha seviyeliydi soruları bile bir beyefendi bir hanımefendi ciddiyetinde tartışıyorduk buranın goygoyu bile farklıydı. Guy başlığında iki şey yazayım dedim çıldırttılar valla sinirden çıktım buraya geldim
Evet arkadaşlar o meşhur soruyu soruyorum. İki sınavı da gördünüz çoğunuz guy ve dguy. Sizce hangisi daha zordu ya da sizi hangisi daha zorladı ve DGUY kaç ile kapatır gelsin 80 üstü ve 80 altı tayfası bakıyim:)
-
@ceks74 hocam size katılıyorum. Guy sınavı dguy dan daha kaliteliydi. 2 sınava da giren bir arkadaşla konuştum, o da guy un daha zor olduğu konusunda hemfikir.
-
@alika28 dguy zordu hocam. guy da zor olsun diye sordukları sorular saçmaydı. bence dguy gayet kaliteli bi sınavdı
-
@alika28 dguy 78 guy 88 bekliyorum hocam bence guy daha kolaydı.
-
Arkadaşlar bu iki sınav bize göstermiştir ki GİB yıllardır üzerine yapışmış o kolay sınav çıkmış soru sınavı kavramlarını tarihin tozlu sayfalarına göndermiş demektir. İmaj tamamen değişmiş geçen yıl guy sınavı bunun sinyallerini vermişti. Artık ciddi bir hazırlanma gerektiriyor GİB sınavları
-
Burası tek il yani Istanbul gibi dusunebiliriz 300 kisi.Ama dguy daha zordu bana görede
-
Bence guy daha zordu dguy zordan ziyade dikkat isteyen bi sınavdı
-
Guy evet zordu lakin kalitesiz zordu yani bizi zorlayan çoğu soru eksik bilgilerden kaynaklanan sorulardı aslında kolay ama tam ne anlatmak istediğini anlamadik , dguy daha kaliteli hoş bir sınavdı , biraz da nasıp faktörü devreye girdi ben de guy da göz göre göre 4-5 sorum gitti dguy da öyle olmadı mesela , ben ikisinden de 81-84 bandında sonuç bekliyorum