2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bence her iki sınav da zorlayıcıydı. Dguy da tuzak soru coktu dikkat edilmesi gereken ve biraz yorum isteyen sorular vardı. Ama guy da tuzak soru yoktu bilgi isteyen yoruma kapalı bi sınavdı tam anlamıyla bilenle bilmeyeni ayırt eden bir sınav oldu diye düşünüyorum dguy ise dikkat edenle etmeyeni ayırt eden bir sınav oldu
-
dün guy bi arkadaş dguy sorularının çok kolay oldugunu ve 82-83-84 le kapatacağını bekledklerini söyledi
-
@lilith hocam nasıl dguy u daha kolay buluyolar anlamıyorym gerçekten. guy kat kat kolaydı. hayır göreceli bir konu da değil bilgi sonuçta
-
@lilith Eminim 85 yapmıştır yoksa 77-78-79 derdi e herkes kendinden birkaç puan aşağısını uygun görüyor kapatacak puan için ama içiniz ferah olsun DGUY 77-78 ile kapatacak , yüksek yapanlara şimdiden hayırlı olsun biz 79-80-81 sınırdakiler de tez zamanda güzel haberle seviniriz inşallah
-
@moonlight kiminle konuşuyosam 80-84 arası diyo bende yığılma var heralde diyorum
-
@toranj guy netim çok yüksek geldi çünkü bilgi soruyordu ama dguy şaşırtmacalıydı bu yüzden çoğumuz yanıldık sorulrda, dguy kapatacaksa en yüksek 80 kapatır bence ama ihtimal vermiyorum
-
@lilith öyledir ama sarkar 77-78 e , bakın Hocam bence DGUY guydan zordu (çakallık anlamında) , guy netti biliyorsan tık tık işaretle hile yok, dguydan 80-81 doğrum var GUYdan 89-90 görünüyor ,, demek istediğim DGUY kolay felan değildi tuzaktı hileydi çoğumuz düştük , o yüzden 77-78 i savunuyorum .. ben böyle düşünüyorum
-
@lilith aynı anda aynı şeyleri yazmışız aklın yolu bir
-
@moonlight kesinlikle katılıyorum aynı durumdayız
-
@moonlight Tamam hocaam bak sizde 80-81 doğru bekliyormuşsunuz 81 le kapatır işte.
-
@gmsmustafa dostum 80-81 bekliyorum da sadece kendimi düşünmüyorum muhakkak çoğu kişi 1-2 puanla kaybedecek ama en az hasarla sonuçlansın inşallah 77-78 iyidir
-
@lilith guy sınavından 88-90 doğru bekliyorum.dguy sinavindan 79-80 nasıl oluyordà dguy kolay oluyor anlamiyorum
-
@eneskcr aynı durumdayız. herkes çıkınca sınavı zor sandı bence soruların cevaplarına bakınca çok da zor olmadığını anladı
-
sınav önceki guy sınavlarına göre zordu. ama dguy'dan zor değildi. dguy'dan 84 doğru beklerken guy'dan 93 civarı bekliyorum.
-
Bana göre 77 ile kapanması imkansız gibi bir şey. 76 ve altı alan 2300 kişi olması lazım böyle bir durum için. 70-75 arası bekleyen çok kişi yok. Benim tahminim 80 ya da 81 ile kapatır.
-
Arkadaşlar ben dguydan 80-82 bandinda bekliyorum guy dan 90 ve uzeri ancak bu guy un daha kolay oldugu anlamina gelmez. guy da dguy da yaptigimiz hatalari gozeterek girdik uzerine titredik sorularin. Dguy guy dan sonra yapilsa cok daha az yanlisimiz olurdu diye dusunuyorum. Daha önce de yazmistim iki sinav arası kiyaslama sonuç tahmini yapamayiz zaten. Min. 81 tahminimde sabitim.
-
Her ne kadar çok zor olsada insan bi ümit belki açıklanır diye yarını bekliyor
-
@umut-1-m hocam daha yeni ankara'dan ayrıldım. giderken şöyle bir baktım da ankara'da insan kalmamış kim açıklayacak bu sınavı
-
yani bu gib ışıkları muhabbetine biaenaleyh ankara'nın ışıkları sönmüş beyler bırakın gib'i
-
@murky bizimkisi bir ümit işte