@ahmetcky issizlikte bütün herkesi katmış à şıkkıydı o yanlış muhtemelen
eneskcr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@david20 İstanbul 80 puanı bulur diyen ya kötü niyetlidir ya da mantıklı düşünemiyordur
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar herkese başarılar inşallah herkesin gönlünden geçen olur.Bayadır bu konu başlığında yazılanları okuyorum ve geçen sene hatta daha eski senelerdeki konuşmalardan bir farkı olmadığını gördüm.Uzun zamandır gelmeyen ilanlar yüksek puanlarla sınavlara bile basvuramadigimiz bir dönem issizlik cevre baskisi bizi mantikli dusunmekten bazen alikoyabiliyor.2016 KPSS p35 puan türünden 85 küsür puan aldim ve 2017 GUY sınavında istanbulu yazdım. Kurum sinavindan da 86 puan aldim ve mülakata kaldım. Ankara yaşıyorum ve ankarayi çok istememe rağmen KESİN :)) olsun diye istanbulu yazdım. Nasıl bir mantıksa 85 puanla Ankaranın gelmeyeceğini düşünüyordum kader nasip bazen insan mantikli dusunemiyor ve o kesin dediğim istanbuldan mülakatta elendim.Hayattan güzel bir ders aldım her şey nasip her şey kısmet 2016 kpssde78 alan arkadaşım urfa da şuan guy oldu çalışıyor. Sonuç olarak hepimiz belli bir birikime sahibiz ki bugün bir sınav bekliyoruz devlette istihdam edilmeye çalışıyoruz. Öncelikle sakin olmakta mantıklı düşünmekte fayda var.Tabiki ne olacağı bilinmez ama 80 nin üstü istedigi ili korkmadan yazsın çünkü sıralaması yetiyor.benim tahminim İstanbulun 76 75 lere kadar düşeceği.Herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi çalışmalar
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@lilith guy sınavından 88-90 doğru bekliyorum.dguy sinavindan 79-80 nasıl oluyordà dguy kolay oluyor anlamiyorum
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@köyün-ağası delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı cikaramamış.Boş söylentilere aylardır bekliyoruz. İssizlikten boşluktan iyice sindirildik kendimize olan güveni yitirdik sesimizi cikartamiyoruz.Birilerinin keyfi olacakta şu iki bin kişinin işini yapalm diyecekler başka bir şey değil.
-
@falanfilan evet taraf ehliyeti mis cevap
-
@falanfilan 15 yasinda olması onun cevabi
-
@merve06 medeni kanun MADDE 12.- Onbeş yaşını dolduran küçük, kendi isteği ve velisinin rızasıyla mahkemece ergin kılınabilir.
-
@uruk-hai hocam şaka mı yapıyorsunuz
-
Adalet bakanı 15 bin personel alacağız diyor tasarruf öyle mi..iibf ye gelince tasarruf başka bir şeye yok.
eneskcr tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@köyün-ağası delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı cikaramamış.Boş söylentilere aylardır bekliyoruz. İssizlikten boşluktan iyice sindirildik kendimize olan güveni yitirdik sesimizi cikartamiyoruz.Birilerinin keyfi olacakta şu iki bin kişinin işini yapalm diyecekler başka bir şey değil.
-
Adalet bakanı 15 bin personel alacağız diyor tasarruf öyle mi..iibf ye gelince tasarruf başka bir şeye yok.
-
@lilith guy sınavından 88-90 doğru bekliyorum.dguy sinavindan 79-80 nasıl oluyordà dguy kolay oluyor anlamiyorum
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@ahmetcky issizlikte bütün herkesi katmış à şıkkıydı o yanlış muhtemelen
-
@furken aynen hocam hâlâ anketlere takılıyoruz.guy il puanları aciklanmadan önce anket yaptılar ankara 81.5 çıktı 74 küsürle kapattı
-
@uruk-hai hocam şaka mı yapıyorsunuz
-
@pyle hocam şıklarda yönetim kurulu var mıydı şüphe ettim şimdi