2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Resmen şu sınavın sonucunu bekleyeceğiz diye guya da hiç çalışamadım. Bir elimde telefon iki soru baktım sonra bir saat buralarda takıldım. Resmen guy elimden gitmiş gibi hissediyorum kendimi de sınava hiç hazır hissetmiyorum.
-
@alika28 ben de oyle Allah a emanet giriyorum
-
@teklif-eğrisi hocam başlığı neden cezalandırıldık şimdi anlayamadım ki???
-
@alika28 İçinizi rahat tutun herkes öyle dguydan sonra adam gibi guy sınavına çalışan yoktur. Herkes dguy'un sonuçlarını düşündüğü için değil artık herkes bıktı
-
@antimülakat estagfrulah hocam cezalandirma degil.aciklanma geciktikce gerilim stres tirmaniyor.guya odaklanilsin diye demistim.tamamen iyi niyetimden.guya girmeyecek arkadaslar da var sanirim.Takdir sizin ufak bi teklifti sadece.
-
Yaklaşık 20 dakika sonra Guy için Ankara otobüsüne biniyorum ve o an itibari ile dguy defteri kapanacak cumartesi saat 12.30 a kadar. Ey Gib artık cumartesi 12.30 a kadar açıklarsan bozuşuruz
-
@teklif-eğrisi eyvallah hocam niyetini şimdi anladım da başlığın durmasını bir çok arkadaşımız da istiyor olabilir. Bunu yaparsak bir çokları içinde doğru bir hamle olmayabilir. Öyle değil mi? Sizce de?
-
@antimülakat Haklilik payi vardevam edilebilir.
-
@antimülakat guya bişiy kalmadı arkadaşlar daha iyi çalışabilecekse iki günlük durdurulabilir bence sıkıntı olmaz nede olsa önceliğimiz ders
-
@gannicus erken değil mi daha yolculuk için?
-
Paylaş madan duramıyacağım dguy ve sayıştay benim için ankara demek yıllarımı verdiğim büyüdüğüm kütülhanelerinde dirsek çürüttüğüm ilk aşık olduğum şehir ve ilk aşık olduğum kadının şehri açıkcası benim şwhrim hele sayıştay ve ankara tadından yenmez dguyada razıyım iki sınavdada sınırdayım olabilirde olmaya bilirde şu şiiri paylaşmak istedim dostlar
https://youtu.be/7JqyKZQVupI -
@victory-carleone Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar ..
Ders arası iyi geldi dostum -
@okanugur çok yakışır kardeşim
-
@yasaklı hocam ben genellikle bir gün önceden gitmeyi tercih ediyorum sınavlara. Barınma konusunda Ankara'da da biraz şanslıyım tabi o da var
-
@gannicus hele bi açıklansın 10 dk içinde bakıyon mu bakmıyon mu. Zaten bakmazsan kafan daha çok karışır.
-
Her şeye rağmen bu sınavın guy sınavının gecesi guy ile beraber açıklanacağını düşünen sadece ben miyim ki
-
Ben totem tuttum yarin aciklanacak insllh
-
@fişek-morgen ahh ahahha açıklansın tabi bakıcam bakmayacam demedim ki Ben Gib e acıklama diyorum bu saatten sonra,
-
@murky hocam cok iyimsersin sanki,
-
@gannicus sadece benmişim zaten