2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bggolge Tamam hocam kimin üstüne gitmişsek özür diliyoruz haklarını helal eylesinler.
-
Adamlar Sayıştay sonuçlarından sonra açıklayacak bu gidişle. Yani sahiden bu sonuç açıklanmanın gecikmesinde payım var mı merak ediyorum. Daha öncede 2 mülakatta, mülakatları 1 hafta içerisinde açıklayan kurumlardan biri 28 günde diğeri ise 45 günde açıklamıştı. Bu sınava girerken de "iyi bari hiç değilse adamlar hemen açıklıyor." diyordum ve sonuç
-
Önce sgk dan yedik darbeyi şimdide bunlardan bu ülkede niye kimse işini yapmıyor.
-
@murky demek o sensin
-
@murky guy a girmesen bari kardeş
-
@bggolge 80 alti umutlansin mi bari onu soyleseniz:(
-
@bggolge kacla kapatmıs hocam ?
-
@biriibfli evet hocam bnde okudum kacla kapattigunida biliuirmus tepki alir diye yazmamış
-
BIR TEKLIF
malum hala aciklanmadi sonuclar.surekli stres stres.guya kaldi 1 gun.Sadece su basligi cumartesi saat 12.00 ye kadar kilitleyiniz ?.Hem millet son gun iyi bi tekrar yapsin surekli burayla mesgul olmasin.vakit kaybetmesin.@paretowilfredo @Antimülakat ne dersiniz? -
DGS bile aciklandi yaziklar olsun GİB
-
ya harbiden millete yalvarmayı, milletin tribini çekmeyi bırakın yazarsa yazar. Küstüm konuşmuyorum diye trip atanların şımarıklıklarını çekmektense bayram sonunu beklerim daha iyi.
-
Oo kacla kapattığını bilen mi var ??
-
@teklif-eğrisi guy'a girmeyen kesim de çok hocam bu başlıksız biz naparız
-
Anayasa değişiklikleri ile ilgili 2 soru gelmis arkadaslar sorulari hatırlayan var mi?
-
@olursaolur temel hakların durdurulması ve cb seçimi ile ilgili geldi , cevaplari netti değişiklikleri bir kez okumanız yeterli
-
Duyumu falan sallayın artık analaşıldı bayram sonrasına kalcak ikisi bir bile olabilir
-
@ultras06 sen de haklisin
-
Arkadaşlar imza yetkisi olan biri tatile çıkınca işler aksar diye bişey yoktur. İmza yetkisi devredilir ve devrettiği diğer memur tarafından işler yürür. Örneğin Vergi dairesi müdürü tatile çıkında muavine yetkiyi devreden işler onun imzasıyla yürür. Benim gördüğüm kadarıyla bizim dairede böyle yürüyor işler. O yüzden tatil gerekçesi benim aklıma çok yatmadı.Yani iş sadece imzaya kaldıysa o imzayı atacak birileri illaki vardır benim şahsi görüşüm bu
-
@okanugur temel haklarla ilgili değişiklik yok ki
-
@eliff durdurulması kanun ve cb karanamesiyle