2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Sataşmak moda oldu artık insanlarda.
-
@zenginmemur valla kusura bakma da adam bir sürü yazı yazdı , belki de suan klavyenin başında sinirden kivraniyor , sanki hiçbir söz söylememis gibi 2 dakika sonra kaç soruyla kapatti , kaç doğruya kapattı , ister sinirlen ister sinirlenme ama biraz empatiden yoksun bir davranış oldu
-
Duyum olmayınca niye kimse konuşmuyor olunca da tepkiler ayyuka çıkıyor. Hepinizi anlıyorum sınav psikolojisi gelecek kaygısı askerlik evlilik bir yığın şeyle uğraşıyoruz.
Bazı kötü niyetli arkadaşlar da olabiliyor. Ama cidden birşey duyup buraya yazan herkese de laf etmek uygun değil.
Daha önce halkbankta bir arkadaş demişti yakın zamanda açıklanır. Sınavdan önceki gün de mişti yarın öğleden sonra olacak diye açıklanmıştı. Ki o zaman ona da laf etmişlerdi. Sonra teşekkür mesajları yığıldı.
Hepimiz çeşitli mücadeleler veriyoruz burda ki herkes haklı ama hayatınızı hiç bir zaman bir tane sınava sonucuna bağlamayın.
İşinize bakın. Önünüze bakın. Sonra başka sınavları küçücük puanlarla kaçırmak daha üzer. (Kimseye akıl verecek değilim, ama aynı kaderi paylaştığımız için nacizane fikrim)
Ya da çalışmayın. Hepsi sizin tercihiniz.
Hepinize canı gönülden başarılar dilerim.
@narca teşekkür ederim bilgilendirmelerin için. -
@can-mavi senin yaptıgin suan icin tamda bu.Ben adamin yazdıklarıni belki hic okumadim.Duyum benim umrumda degil bn sonucu ogrenmeye calısiyorum belki.Empatiyse sen bunu kendinde bir uygula sonra millete hak hukuk edebiyati yap.
-
@zenginmemur ya arkadaşım yapma Allah aşkına , buradaki çoğu insan gibi veya benim gibi sen de yazılan şeylerin yüzde 90 ını okuyoruz
-
sayfada 3 noktalı bi başlık açılmış. geçen hafta gib de eğitimde olduğunu söylemiş ve bu hafta bitmeden açıkşanacağını idda etmiş. umarım doğrudur
-
-
@toranj hesabı yeni açmış troll değildir inş
-
Bu izin mantığıyla bakarsak bayramdan sonraki ilk haftada açıklanmayabilir çünkü bir çok insan o haftayıda izin alarak bağlıyor malum 30 Ağustos da resmi tatil.
-
@ultras06 inşallah değildir hocam. çok uzadı bu mevzu
-
@can-mavi dogru okuyorum ama senin gibi her seye karısmiyorum.Bn neticeyi merak ediyorum en basından beri
-
Guy sonrasına kadar oturuma ara vermeyi teklif ediyorum @paretowilffredo gerilim tırmanıyor.
-
@noturns hocam yanlış pareto o
-
@ck hiç farketmedim ilk çıkanı etiketledim geçtim
-
narca arkadaşa adam deyip durmayın ya nerden biliyorsunuz adam olduğunu:))))))
-
@eliff O imzası gereken kişinin tamda bayram öncesi kuruma geri döneceğini hiç sanmam
-
@zenginmemur bak arkadaşım
1- konuyu farklı yere çekmeye calismiyorum
2- sen narca nin duyumlarına laf ettiğin anlamında da bir şey demiyorum , sonuçta inanmıyor olsan sormazsın , bahsettigim konu tamamen farklı . Narca orada sinirden belki klavyeyi vuruyor , 2 dakika sonra kaç soruyla kapatti ...
3-bak inan iyi niyetinden de zerre şüphem yok yoksa bana yazdığın yorumu bir baskası yazmış olsa bu kadar sakin yazmazdım
4- şurada 2 haftadır en çok yazan / yazışan büyük ihtimal ikimizdiriz , o yüzden de tartışmayı uzatmaya gerek yok bence -
Evvet yepyeni bir duyum var arkadaşın biri bu hafta açıklanacağı bilgisini almış gib te eğitimdeymis. Adama sallamayalim rica ediyorum temiz bir arkadaşa benziyor , ha fake ise sonradan gerekli tepkiyi veririz
-
işin ilginç yanı , imza yetkisi olan kişi izindeyse , sınavın bu hafta olacağı aylar öncesinden biliniyordu. tam da bu tarihte imza atması gerekirken mi çıktı izine. çıkarken birine imza yetkisi bırakmaması saçma , sınav acıklanacagını bile bile
-
@gannicus valla çıkarlar hocam. umrunda bile olmaz