2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@no33 bir arkadaş söyledi istinaf 10 temyiz iki hafta olmuş
-
@lilith Çok gerilerde vardır 117 den sonralarda sanırım
-
@shanks kesinlikle seninle tartismak icin yazmiyorum. Gunlerdir bekleyisini sabrinin tukenisini gayet iyi anliyorum ben de bekliyorum ama daha duzgun bir uslup kullansan daha yerinde olacak dostum
-
@bindokuzyüz3 bir arkadaş söyledi istinaf 10 temyiz iki hafta olmuş
-
@kuşçubaşıeşref evet ama iflasta iki sure de 10 gün unutmayin
-
@no33 teşekkürler hocam
-
Eğer Tuğrul haklıysa şimdiye kadar bize gelen bütün duyumlar yanlışmış.
-
Bir soru soracam arkadaşlar. Somut norm denetimine daha önceden kanun ve KHK tabiydi. Şimdi KHK kalkyı, cb kararnamesi somut norma tabi mi
-
@no33 Hocam bu kesin mi dersanenn attığı değişiklik mesajında icra iflas hukukknda istinaf 10 temyiz 2 hafta denmiş
-
@gannicus evet dostum
-
@gannicus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bir soru soracam arkadaşlar. Somut norm denetimine daha önceden kanun ve KHK tabiydi. Şimdi KHK kalkyı, cb kararnamesi somut norma tabi mi
Ewet cb kararnamesi tabi
-
Var mı bi haber?
-
@hagi Tartismali sorularin izinli komisyon uyeleri oldugu icin karara baglanmasinda aksaklik yasandigini ve bu yuzden surecin uzadigini yazmis Tuğrul yani bayramdan sonrası kesin artık hatta baya sonrası
-
@no33 iflasta temyiz 10 gün mü yani
-
@fatihmavcu eyvallah hocam
-
@milton tesekkür ettim
-
@eliff karara bağlanma sureleri nasıl peki ?
-
Vekaleten bakmak diye birşey var. Memur izinde diye gelmesi beklenmez. Vekil bıraktığı illaki başka memurlar vardır. Kamu hizmetinin sürekliliği ilkesi gereği Tuğrul Koçer e imeceden ötürü saygım sonsuz eywallah ama süreç hakkında hiçbir bilgisi YÖK bence sadece bilmiyorum demek yerine süslü laflarla tahminlerle konuşuyor olay “”BENCE”” bu!
-
@rul0kat Sağlığımız gitti bu yolda üslüp gitmiş çok mu
-
@adnan-ötüken Bu kadar uzatmaya açıklaması mantıklı geldi başka ne olabilir bilmiyorum bayram sonrası kaç gün sürecek o bile belli değil