2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@okanugur bence de sanki temize benziyor. yani adam foruma ilk defa girmiş belli bıraya yazacağına yeni konu açmış yanlışlıkla
-
@toranj diyecek bir şey bulamıyorum hocam valla .
-
Suyu çıktı buranın da. Sinirden klavye yumruklayanlar,caner gibi kafasında bardak kıranlar vs doldu
-
@gannicus aynen ve yazdıkları öyle masum geldi bana hayırlısı
-
@gannicus belki de forumdan biri yeni hesap açtı
-
şurda iyi davranacağınız kalbini kırmayacağınız tek insan narca belki üzülür belki acırda bildiklerini söyler çekinmeden diye ama siz o ihtimali bile ortadan kaldırdınız şimdi bazıları bayrama gönül rahatlığıyla girecekken bazılarınız diken üstünde
-
@narca Kardeşim senin haklı tavrına lafımız yok fakat pire için yorgan yakmaya lüzum yok fikrimce.
-
Ya bırakın birader ne uğraşıyosunuz milletin tribiyle,yazmıcaksa yazmasın yazıyorsa da bu süreci bilir duyumculara verilen tepkileri göze alıp yazsın. Nedir yani eleştirince küstüm oynamıyorum. Oynamazsan oynama tipe bak
-
@secret belki de öyle de ne bileyim ama , buradan birisi yeni hesap açmış olsa direk bu konuya yazardı , yanlışlıkla yeni başlık açmazdı gibime geliyor ya da bu süreç kafayı yedirdi bana
-
Narca'ya bu forumda kimse bişey demedi.adam etiketlemeyin dedi millet 3 gün soru sormadı.ne linç edilenler var.abartmaya gerek yok.
-
@narca Anladım sizi bir sürü kişi böyle şeyler yazınca kim yalan kim doğru anlamadım bende kusura bakmayın
-
-
@gannicus valla ülkece bizden dedektif çok iyi olur. Bütün yaşadıklarımız sayesinde şüpheci olduk ️ Tabi açıklanırsa ne ala güzel olur
-
@gannicus Bu ülkede kimse kimseyi düşünmez herkes kendi keyfinde.
-
Yakında birisi "Sınav yarın açıklanacak, bir dost.." deyip kapının altından atacak diye korkuyorum vallahi
-
@no33 oda olur
-
Valla benim duyumlar ve duyumcularla derdim yok , iyiniyetli duyumcu kardeşlere şahsım adına Allah razı olsun diyorum ,, açıklanmamasının duyumun yanlış çıkması ile uzaktan yakından alakası olmadığının farkındasınız değil mi dostlar ?? Orta zekalı makul düşünen herkes 12 gün boyunca 2800-3000 optiğin okunacağını itirazların değerlendirileceğini ve sonuçlanıdırılacğını listenin oluşturulacağını ve imza aşamasına geleceğini bilir ... Ancaaaaaak imza aşaması öyle lanet bir aşana ki tamamen imza sahibinin tekelinde , isterse bir buçuk saniyede imza atar isterse bir buçuk hafta bekletir ,, işte biz ikinci seçeneğe şahit olduk şuan , ve malesef mütemadiyen şahit olmaya devam ediyoruz. İYİNİYEYLİ DUYUMCULARI TAŞLAMAYIN,DUYUMLAR ASILSIZ DEĞİL,ADAM İMZAYI ATMAZSA NAPSIN??????? ATMIYOR ADAM İMZAYI ATMIYOR,,bu da ayrı bir konu tabi.
-
Narcanın son mesajlarına bi bakın bakalım. Toplantı bitti her an açıklanabilir dedi. Neyi beklediğimizi bilmiyoruz dedi. Şimdi de üstadın izinli olduğunu biliyordum özelden bir kaç kişiye yazdım dedi. Eee niye bizi beklentiye soktun o zaman demeye hakkımız yok mu şimdi bizim ?
-
Bugün özel bir banka mülakat sonucunun olumsuz olduğunu (üzülerek!) bildirmiş.
Bugün ki ilk olumsuz haberimi aldım.
Diğeri de bence dguy.
Hazır olun. -
@nopainnogain narca arkadaş daha tuğrul koçer yazmadan önce bana imza atacak üstadın izinli olduğunu söyledi yani evet herşey hazırdı ama imzada tıkandı artık bu insanın üzerine gitmeyin emin olun bu sınav hakkında herşeyi biliyor kaçla kapattığına dairde bilgisi var ama konuşamıyor söyleyemiyor elinden geldiğince size yardım etmeye çalışıyor söyleyebileceği kadar söylüyor o kadar çok üzerimize geliyorsunuz ki kendimizi ispatlamak için yalancı durumuna düşmemek için söylemememiz gereken şeyleri söylemek zorunda kalıyoruz sırf ah almamak için