2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@walras12 hayır
-
Bugün bir arkadaşımın babasi kendisi maliye bakanliginda çalismakta hazine ve maliye bakanliklari birlestigin için çoğu kimsenin görev yerlerinin değisebilecegini o yüzden yapılan işlerde aksama oldugunu hatta kimsenin iş yapmadigini söyledi kendi yorumuyla
-
@victory-carleone dguyda kaç bekliyorsunuz hocam
-
@fs 80-83 arası
-
Dguy guy u da götürmese bari. Bi türlü adapte olamadım guy a..Aksilikler belirsizlikler silsilesi
-
Açıklansa da haber bekleyenlere müjde versem diye bekliyordum o heyecanımıda kaybettim arkadaş.
-
Yarın acıklanmasa bari guya kalmis bir gün.
-
@zenginmemur Gib cumaları sever.
-
Banada yarın biter bu iş gibi geliyor, memurların çoğu bayram sonrası hafta izinli olacak, gitmeden şu işten kurtulalım diyebilirler :))
-
İcerden kac dogruyla kapatti bilgisi bir türlü gelmedi
-
@zenginmemur o bilgi kolay paylaşılmaz artık,fetö korkusu var
-
@istatistikçik o gemi bir gün gelecek
-
@istatistikçik yapma inanırım
-
@secret İyi haberlerle gelsin yoksa hiç gelmesin en azından umut var
-
@hickskaldor bu cümleden sonra,başımı aniden çevirip hüzün doldum.
-
@istatistikçik aynen katılıyorum hayırlısı olsun
-
Guy sınavından 1 gün önce açıklamazlar. Daha doğrusu açıklamamaları gerekir. Dguy dan elenecek birçok arkadaşın guy a gireceğini düşünmüşlerdir. Ama sınavdan hemen sonra açıklasınlar
-
@umut-1-m Onu düşünecek kadar ince olsalar şimdiye açıklarlardı:) bide soyisimlerden kıyas yaptım dguy 1x guy 3x oranı var,yani ortalama 2 kişiden biri hazır meslek sahibi dguya başvuranların,sıkıntı olmaz:)
-
Madem o kadar iyiniyetliler dguyu bi gunde aciklayalim bos bos soru tartisip zaman kaybetmesinler diye dusunceklerdi:)
-
Acıklanmadıkca bu sınavın yüksek kapatcagini dusunen bir bnim herhalde