2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@istatistikçik yani bayram oncesine gore degisen bir sey yok hocam,yine ayni bilgiler bugunde mi aciklanmayacak aceba: (
-
@duyguuu37 Umutsuzluğa kapılmak için daha erken hocam belli olmaz
-
@istatistikçik bende bugun guya ne foruma ne gib e girip bakacaktim totem yapacaktim:)ama olmuyor beklemedeyiz bakalim
-
@duyguuu37 aynı durumdayım:)
-
@gencburokrat aynı gün hem kpss hem dguy biraz fazla değil mi hocam ? .))
-
@lex-fori, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gencburokrat dostum kimse bayram öncesi bayramı da da içine alan bi izin kullanmaz bayramdan önce izin alanlar bayram sonrası göreve baslamislardir
Zaten bayram sonrası için ayrı izin alıyorlar 3 gün, bayramla birleştiriyorlar. Bizzat kendim de öyle yaptım çünkü
-
@gencburokrat öyleyse bu hafta da yalan olur:)
-
@gencburokrat ama imzası beklenen kişi bayramdan 1 hafta önce izin almıştı, bayramdan sonra da izinli olması için bayramdan önce tam 19 gün izin alması gerekir, boşu boşuna bayram tatilinde yıllık iznini kullanmaz, siz bayramdan önce de mi izinliydiniz? yoksa sadece bayramdan sonra mı?
-
@lex-fori, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gencburokrat öyleyse bu hafta da yalan olur:)
Benim bu hafta beklentim yok, açıklanması sürpriz olur benim için. Kendimi kaymakamlık sınavına adadım bu hafta
-
arkadaşlar izin falan bahane. devletin işi memur izinde diye durur mu? verir birine vekalet o atar imzayı.
-
@istatistikçik belki 30 Ağustos ile birleştirmiştir
-
adamın izin aldığını kim söyledi arkadaşlar? nereden çıkarıyorsunuz bunları bilmiyorum. açıklamamalarının tek sebebi açıklamak istememeleri.
-
@obra Durur tabi canı istemediği için bile durur.Üstelik gibde kimse kimseye yetki devri falann yapmıyormuş
-
@hahamas Biraz gerilwre baksan görürsün nereden çıkardığımızı.Gib de çalışanların söylediği bu.
-
@shanks hocam gib'te çalıştıklarını da bilmiyoruz. ben o yüzden söyledim. o çalışıyoruz diyenler tatilde olduklarını iddia ettikleri kişilerin toplantıda vs. olduklarını da söylemişlerdi. sonra ne olduysa tatilde dediler. kendilerine yalancı demek istemiyorum ama her yazılana güvenmemek lazım diyorum.
-
@hahamas Zaten hepsinin söylediği herşey bitti imza lazım ama imza atacak kişi güneşleniyo
-
Niye bilmiyorum ama bugün açıklanacagını hiç sanmıyorum.
-
Acil duyumcu aranıyor.......
-
@cesss soruda sadece pozitif dışsallık diyodu ama, üretim tüketim ayrımı yoktu kitaba dün bende baktım ama beni tatmin eden bir açıklama göremedim. Grafikte tüketimde ve üretimde msf=möf eşitti. Normalde bununda büyük olması lazım çözemedim
-
@atanamayan daha neler Gayet iyi hatırlıyorum o soruyu