2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@cesss insallah dogru olur hocam ancak sanki soru yanlıs hatırlanmıs gibi geldi bana size niye sta kesin
-
@zenginmemur dava devim ediyor bazı ve aynı soru örneklerinden de kayıtlar doğrulandı ve arkadaşlarında yardımıyla genel kanı oluştu
-
Bugün açıklanmalısın artık , bugün de açıklanmazsa dükkanı kapatıp gidelim Guyla birlikte açıklanır herhalde .
-
Evet sabah sabah üşenmedim aradım
Dguy sınavı ne oldu dedim
Adam daha yeni geldik dedi
Bayramdan sonra dediniz bayram bitti aradım valla dedim
Oda bayram sonrası dedik ama hemen demedik belki daha da gecikebilir dedi.
Bende sizin de bişey bildiginiz yok aslında değil mi boşuna arıyoruz biz sizi dedim.
İşin doğrusu öyle dedi hemen bugünde açıklanabilir daha da gecikebilir dedi.Zaten biliydim böyle cevap alacagımıda yine de bi arayayım dedim işte arkadaşlar , aynı tas aynı hamam beklemeye devam
-
Arkadaşlar dışşallık sorusunda b şıkkında marjinal sosyal fayda>marjinal özel maliyet diyordu.
-
Sabah sabah darlayalım ben de arıyorum
-
Benden forum arkadaşlarıma gelsin “uykusuz her gece!” Ne yazık ki bu hale geldik...
-
Pazartesi sendromunu adam akıllı yaşasınlar
-
Adamlar bayramda hoplaya zıplaya gezdi kavurmaları gömdü işe gelir gelmez dguy ne oldu deyince oda bi şaşırdı bence
Unutmuştu bu sınavın varlığını zaar
Daha işe yeni geldik diyor bide bizde 23 gündür bekliyoruz be kardeş:) -
ya 700 km yol geldim bunun hayaliyle ne demek açıklanmadı
-
@yorgunsavaşçı açmadılar benim telefonu
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@yorgunsavaşçı açmadılar benim telefonu
Tehlikenin farkına vardılar bence
Yada dişlerinin arasındaki kavurmayı temizliyordu ikisinden biri hshsh -
@yorgunsavaşçı hjadhjfkjsdfa
-
@yorgunsavaşçı ben adamdaki civkk cıvkk vıccivv sesini duydum haklı olabilirsin FGGDSFSDFA
-
Dguy ve guy ikisi de açıklanır mi bugün acaba. Optik okutup sisteme girmek ne kadar sürer ki acaba
-
Tatile çıkan beyfendi güzel bir tatil yapmıştır okkalı bi imza atar bugün heralde.
-
Eğer komisyondakilerin izinde olduğu iddiası doğruysa bu hafta da açıklanmayabilir, çoğu memur bu hafta da izin kullanıyor. Bir ihtimal bu cuma olabilir, benim beklentim yok bu hafta için.
-
Dguy’a giremedim ama bu başlığı itina ile takip ediyorum Aramışken GUY’u da sorsanız süper olur
-
@gencburokrat dostum kimse bayram öncesi bayramı da da içine alan bi izin kullanmaz bayramdan önce izin alanlar bayram sonrası göreve baslamislardir
-
Açtılar sonunda telefonu,sınav kurulu karar verip saat belirliyor öyle açıklanıyor önceden bize bilgi gelmiyor dedi hanımefendi.