2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@şampiyon dergi parkın alıntıladığı kısım kitabın orjinalinde geçiyormu dostum ?
-
@can-mavi hakkeden kazansin ustad
-
@cesss tam bu şekilde yazmıyor açık açık sadece son kısımda
msf=msm>mef+möf
Mef (marj dışsal fayda) -
@gökyeleli ınsallah
-
@şampiyon ayrıca Nurdan Aslan ın kitabında da bu son yazdığım eşitlik yazıyor üretimde pozitif dışsallık ta
-
Yok mu sinav sonucunu doğru tahmin edecegine inanan sebepleriyle guzelce aciklayacak birisi?
-
@şampiyon evet genel olarak düşünüldüğünde dışsallığın olduğu durumda faydalar da eşitsizlik oluyor ama özel bir durum soruluyor üretim diye farklılık arz edermi bu durum açıkçası grafikte msf =möf üzerinden yapılmış grafik . İktisat hocalarına da danışmak gerek çünkü 25 gündür hala bir açıklık getirilemedi
-
@cesss grafikte öyle bi eğri var ilk gördüğümde bende sizin gibi düşündüm ama sonradan açıklamayı okuyunca dengenin orada kurulmadığını kurulursa etkinlik olacağı başka bi noktada kurulduğunu ve piyasa başarısızlığını anlatıyordu yani benim dediğim msf=möf eşit şıkkı bariz yanlış eşit olsa dışsallık olamaz üretimde de dahil b şıkkı maliyet fayda ise doğru bi şık olur iptallik durum olmaz ikisi de maliyet ise o da yanlış olur iptal olur diye düşünüyorum
-
@şampiyon az bir zaman kaldı inşallah hakkiniyetli bir değerlendirme olur
-
@cesss inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
-
Artık sınavları açıklamadan önce itiraz edilen soruların üzerinde önemle ve titizlikle duruluyor anladığım kadarıyla. Süreçlerin uzamasında bu durumda etkili diye düşünüyorum. Eskiden GİB'in çok fazla hatalı sorusu varken, iptal oldukları muamma idi.
-
@baybatur 85 bekliyorum ama o kadar kötüydüm ki o gün kaydırma falan yaptım imza atmadım falan diye korkuyorum.
-
@shanks bende imza atmadım bir çok kişi imza atmadı zaten en azından bizim sınıftan
-
@bydaler Gib sanki bu tür şeyleri çok takmaz KPSS gibi geliyor ben puanı açıklanmayan yada girmedi kabul edilen hiç duymadım.
-
@shanks umarım takmaz,Benim girdigim sınıfta duyuru bile.yapilmadi...hatta sonda herkes kağıdı verip çıkıyordu kalabalık oldu baya ve kimse imzanızda atın demedi..sınav esnasında mı artık bilemiyorum
-
Bir ihtimal gece açıklanır diye mi forumdasınız arkadaşlar ben öyleyim de
-
@teslame Açıklanacağı yok ama insan bekliyor işte
-
eveeet. günün ilk f5'ine bastım. açılışı yaptım. hayırlı uğurlu olsun.
-
Bn sta yaptım ancak emin değilim.Cünku o soruda A şıkkı yapanda çoktu.Yanlıs saydım kendimde
-
@zenginmemur yanlış saymayın hocam