2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@şampiyon facede nerede paylaşıldı hangi grup
-
@nopainnogain, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
arkadaşlar daha optikler okunmamış c.tesi durum neyse bugün de o diyor Tuğrul hoca.Dguyda ise komisyon üyelerinin bazıları izinde olduğu için komisyon toplanıp kararını açıklayamıyormuş. İzin alan bir haftadan aşa almaz yani bence haftaya kadar açıklanması çok zor gibi
Şu büyük ihtimal bugün, yarın açıklanmazsa hesabı kapatırım, pazartesi salı kuvvetle muhtemel diyen beyefendi mi? Ya sırf bu beyefendiye gıcıklığına açıklasa gib. Yani cidden bir insan yanılınca bir durur özür diler bi daha da o konuda bilir gibi konuşmaz ya.
-
@i̇lanbekleyenbiri KPSS A grubunda paylaşıldı ama kaldırılmış olabilir yoruma kapatılmıştı en son
-
@murky Hocam o konuyla ilgili de itiraz eden olduğu için sürecin uzadığını aksi takdirde söylediği günlerde açıklanacağını yazmış. Duyumcunun duyumcusu oldum ben de :))
-
@secret o pc gib de kullanılıyor zaten yüzde doksanı fijutsu
-
@obra aynen öyle, bir de tahmin yaparken İstanbul için sınav giriş taban puanını dikkate almış
-
@şampiyon silinmiş herhalde
-
@secret ben de doğru olduğunu düşünmüyorum fotoğrafın. Rica ederim
-
İleti kaldirildigina göre kagit duzmece arkadaşlar. Inanip hayal kirikligina ugramak daha buyuk yikim etkisi yapar zaten. Esas anlamadigim insan bunu neden yapar? Bunu goren bir suru insan ya uzuldu ya cok sevindi. Bu uzuntu ve sevinc cevresine bir sekilde sirayet etti. Tahmin ettiginden cok daha fazla kul hakkina girdigini bilmesi gerek.
-
Açıklanmayan sınav yapmışlar..:/
-
@toranj hocam iptal diyodular
-
@murky Tuğrul hocadan başka bilgi kaynağımız mi var ? Sürekli bir taşlama hali.Aslinda hiç bilgi vermemesi lazım bu yazılanlara karşı.Yine insafli
-
Arkadaşlar ben bu "itirazdan dolayı gecikme oldu" veya "imza yetkisi olan üstad tatile gitti" ondan dolayı açıklanmıyor gibi söylemlere inanmıyorum. Genel olarak kurumun hantallığı. Geçen sene de itiraz oldu ama 4 günde açıklandı. Ben mesala Guy için güvenlik soruşturmam bitti 20 günden beri bakanlıktan gelen onayı bekliyorum. Yani bu buranın konusu değil ama kimse Maliye Bakanlığından bu sene ilan beklemesin.
-
@kpss-a-bağımlısı kardeşim dguy sınavı yapılalı 25 gün oldu. İlk günden beri belki yarın açıklanabilir. Havada dguy kokusu var o gemi bugünde gelmeyebilir gibi ucu açık sonsuz laf etti. Twitterı kapatırım açıklanmazsa dedi ve kapattı. 2 gün sonra bugün açıklanabilir öyle hissediyorum diyerek twit attı. Hala daha kumar oynuyor! Duyumculuk bu değil! Duymuyorsan duymuyorum diyeceksin. Prim yapmak için yol gemi yok bulut demeyeceksin. Kendisine imeceden ötürü ve iibf ye verdiği desteklerden ötürü sonsuz teşekkürler eder duyum işini bırakmasını tavsiye ederim.
-
Muhtemelen tuğrul koçer buralarda bir yerde bizim yazdıklarımızı okuyor ve bende diyorum ki ona senin kullandığın ilaçtan bende istiyorum
-
Onu bunu bosverinde bu 79 olayi ya doğruysa
-
@zenginmemur inş doğru olmaz hocam
-
@paradoks89 hocam sizce kac olur?
-
@zenginmemur hiç bilmiyorum hocam
-
@agustcomte, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bir tahminde benden ozaman
Mülakata kalan son aday 79 doğru yapmış olacak
Ben size günler öncesinden dememiş miydim ????