11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@ltfye hocam salmak icin yine az cok bir seyler doldurmak gerekir diye düsunuyorum.Test olsa bilgileri hatırlarsin ancak bos sayfaları doldurmak kolay olmayacak
-
@zenginmemur hocam sınava bir hafta kaldı bu saatten snra yapcak bisy yok onun için salin dedm ztn benim önceliğim guy dguy. vmy yapabileceğimi düşünmüyorum kısmet tabi siz yine de elinzden geleni yapın gerisi Allaha kalms. Cikms sorulara bakın istersenz ilk sayfa da kayıtlı
-
Sınav ileri bir tarihe ertelenebilir arkadaşlar
-
@balanced
Hocam bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? -
@balanced bende duydum erteleneceğini..
-
@keynesinruhu sınavda görevi olan vergi müfettişlerine haber verilmiş göreviniz iptal diye sınav ertelenecek diye
-
Muhtemelen sayistay sınavindan dolayi
-
@eryugr sebeb ne olabilir
-
@zenginmemur hocam sebebi bilmiyor arayan arkadaş hafta sonu gelme sınav görevleri iptal oldu sınav ertelenecek dedi bende sayıştay sınavı var ondan olabilir mi dedim bilgimiz yok dedi
-
Ertelenecekse insanlar otobus ucak biletlerini almadan biran once duyursunlar..Arayıp sorsak soylemezlermi..ertelenecek gorev iptal dedilerse gizli saklı bsey yoktur
-
Arkadaş ben ankaraya geldim hem dguy için hem vmy için arıyorum cevap veren yok. Eğer öyleyse yarın döneyim ben acil bunu öğrenmemiz gerek dostlar.
-
Aradım söylentilere kulak asmayın diyorlar siteyi takip edin dediler olursa oradan duyurulurmuş zaten.
-
@thorstein-veblen 03122535390 bu noyu arayin öyle bsey olursa duyurularda yayinlanir dedi..bende ısrar edemedim..bide siz arayip ne deklerini yazsaniz buraya
-
@eryugr hocam gelismeleri dört gözle bekliyoruz
-
@eryugr hocam şu duyumunuzu bir netleştirseniz ne zaman sitede yayınlanır neden iptal olmuş ne zaman yapılması planlanıyormuş ?
-
@thorstein-veblen tabi ertelenmişse diye dipnot düşeyin yanlış anlaşılmayalım
-
@thorstein-veblen hocam şimdi konuştum tekrar bize söylenen bu şekilde bizde bekliyoruz dedi arkadaş..
-
@eryugr ertelendi diyor yani ? Beyanında ısrarcı yani ? (Yanlış anlamayın sorguladığımdan değil sadece emin olmak amaçlı soruyorum bir hafta önceden geldim o sebeple)
-
@eryugr demekki yeni kararlastirilmis olabilir.boyle bsey varsa yakinda netlesir
-
Ertelencekse sebebi sinav olmaması lazım.Zaten sayıstay sinavi basvurulari gecti ziraatte gecti.