11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@keynesinruhu anladım tşk ederim.
-
@shady1 sanırım haklısınız biraz daha ısrarcı olmak lazım bu tür konularda Ankara dışındayım malesef ilgiliniz ve yardımcı olmaya çalıştığınız için tşk ederim.
-
arkadaşlar önceki senelerde sıklıkla sorulmuş şu soruya ne cevap yazılabilir
Normlar hiyerarşisi ve normlar çatışmasını anayasaya göre açıklayınız
-
@r4ntisi cidden afalladım bi an ne yazılabilir buna
-
@jellinek kanunlar ve milletlerarası antlaşmalar arasında uyumsuzluk çıkarsa anlaşma hükümleri esas alınır. Norm çatışması :))
-
@frustration tabi temel hak ve hürriyetlere ilişkin bi uyuşmazlık olmalı
-
Arkadaşlar bu OECD çok taraflı verfgi merkezine nasıl gidebiliriz? Çok ters bi yerde anladığım kadarıyla...
-
@r4ntisi Kanunların anayasaya aykırı olamayacağı maddesi var bir de arkadaş belirtmiş uluslararası antlasmalar filan var
Bahsettigim maddeyi yapıştırıyorum. tam olarak öğrenmiş oldum
XI. Anayasanın bağlayıcılığı ve üstünlüğü
Madde 11 – Anayasa hükümleri, yasama, yürütme ve yargı organlarını, idare makamlarını ve diğer kuruluş ve
kişileri bağlayan temel hukuk kurallarıdır.
Kanunlar Anayasaya aykırı olamaz. -
@ilanmılano, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@r4ntisi Kanunların anayasaya aykırı olamayacağı maddesi var bir de arkadaş belirtmiş uluslararası antlasmalar filan var
Bahsettigim maddeyi yapıştırıyorum. tam olarak öğrenmiş oldum
XI. Anayasanın bağlayıcılığı ve üstünlüğü
Madde 11 – Anayasa hükümleri, yasama, yürütme ve yargı organlarını, idare makamlarını ve diğer kuruluş ve
kişileri bağlayan temel hukuk kurallarıdır.
Kanunlar Anayasaya aykırı olamaz.Altına da kanunlar anayasaya aykırı olamaz ve anayasada kanunla düzenlenmesi belirtilenler ancak kanunla düzenlenebilir. Anayasaya aykırı olduğu gerekcesiyle şekil ve esas bakımından şu kisiler itiraz şu kişiler iptal yoluyla şu sure içinde şuralara basvurabilirler fln diye yardırırız
-
Sayıştayla bu sınav nasıl çakışabilir ya. Benim gibi seçim yapmak zorunda olan var mı
-
@zümrüdanka
Günaydınlar hocam -
@zümrüdanka çoğu kişi
-
@keynesinruhu bayadır haberim var ya napacam ben derken buraya yazayım dedim. Sahi napacaz
-
@can-mavi ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam
-
@zümrüdanka vmy için ucak biletimi aldım bile
-
@ilanmılano sağolasın hocam bu tarz bişeyler bizde yardırırız artık
-
Arkadaşlar özgeçmişli başvuru belgemizi sadece ilk oturumda mı vercez ? Yoksa her gün yada her oturum için ayrı bir belgeye gerek var mı?
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar özgeçmişli başvuru belgemizi sadece ilk oturumda mı vercez ? Yoksa her gün yada her oturum için ayrı bir belgeye gerek var mı?
Sadece ilk oturumda veriyoruz.
-
Calısmalar nasıl gidiyo bir cümle bile yazamam diyenlere ne önerirsiniz?
-
@zenginmemur bende aynıym Allah ne verdiyse sal gitsin