11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Bir sye daha fark ettim yanlıssam düzeltin önceden Sayin Vdk Başkanı Hüseyin Karakum twitterdan basvuru sonuclarıni aciklardı.Bu yıl başvuru sayısi azligindan herhalde paylasik yapmadı
-
@thorstein-veblen hocam dediği şu; sınavda görevliydik sınav görevleriniz iptal sınav ertelenecek dendi.. tekrar aradım şuan bi değişiklik yok bekliyoruz dedi. yine haber verirse bi gelişme olursa yazarım. sizde arayın vdk çalışan arkadaşlarınız var ise haberleri vardır.
-
@eryugr aynen hocam bende sizin gibi duydum hatta buyuk olasıklıkla ertelendi gibisinden bişi dedi gelişme olursa yazarımm
-
@wroclaw hocam sebebi nedir sizce
-
@eryugr valla vdk da tanıdık yok ta sunav hizmetlerini aradım öyle birley yok olursa siteden duyururuz dediler.
-
Aciklama icin gec mi kalindiki acaba?
-
@zenginmemur valla hocam neden bilmiom sadece vmy olan arkadaslar msj attı
-
Eğer erteletlerse yazıklar olsun. Herkes bir seçiş bir vazgeçiş yaşadı böyle bir şey yaparlarsa sorumluları Allah bildiği gibi yapsın
-
Boyle bir sacmalik olacagini zannetmiyorum.. olsa da bugun cuma.. pazartesi mi ilan edecekler herkes gidis donus bilet aldi,, soylenti olduguna inanmk istiyorum..
Kurum cevap vermiyor mesai saati bitti buyuk ihtimal
-
Ne kadar saçma işler! Sınav çakışmalarından mağduriyet daha da artacak sınav ertelenirse.
-
Vdk sınav hizmetlerini aradim yok öyle bir sey dedi.Sabahtan beri arıyolar dedi kim cikardi böyle seyleri dedi
-
Hüseyin karakum vmy sınavı ertelenme ihtimali olduğunu belirtti arkadaşlar twiterda
-
@yetkili-ağabey nerede hocam ben göremedim ?
-
Sebep ne acaba
-
Twetler ve yanıtlar kısmına bakın cevap vermiş soruya
-
https://twitter.com/huseyinkarakum/status/1025412152826454020?s=21 evet ihtimal olduğunu yazmış.
-
-
@thorstein-veblen Bu saatten sonra ertelenir diye düşünüyorum. Acaba test filan mi olacak o yüzden mi erteleniyor. Klasik sınav bir de sayistay ve banka sınavlarıyla cakisinca pek kimse basvurmadi. Şehirdisindan geleceklere büyük işkence yapıyorlar.
-
@ilanmılano beni bugün ki cari harcamalardan kısma mevzusu kıllandırdı.
-
@thorstein-veblen Hocam müfettiş almayarak denetim yapmayarak mı gelir gider dengesi saglayacaklar. zaten vergiler yeterince az tahakkuk ve tahsil ediliyor. ertelenmesini anlarım ama iptal edilirse büyük bi sahtekarlık olur.