11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@gözde ayrıca burda yarısi olsun yarışı ertelensin istiyor
-
@gözde ne isteceğimi sizin çıkarlarınız mı belirliyor kendi çıkarlarım mı? Ben 200 tl verdiğim sayıştay sınavına da girmek istiyorum.
-
@nopainnogain aynen öyle bende aynı fikirdeyim izmir istanbul sınavı geçerli iken hazır olduğum bi sınava giremedim. Bende o sınava girmek istiyorum. Iki iyi kurum arasında tercih yapmak zorunda kalmak istemiyorum.
-
Ne oldu şimdi ne yapıcaz
-
Ayrıca doğrusunu söylemek gerekirse 2 tane sağlam kurumun sınavlarının aynı gün olması , puanları yüksek ve ikisini de kazanma potansiyeli olan insanların hakkına gasp oluyor . Nereden bilecegim mülakat sonucunu , hadi mülakat olmasa seç birini gir sınavına ama işin içine mülakat girince is değişiyor
-
Ben haftasonu sınav yapılacakmış gibi çalışıyorum siz de öyle yapın arkadaşlar.. aksi yönde “ RESMİ “bir açıklama gelene kadar resmî sitedeki açıklama geçerlidir... şu an için Sınav tarihi 11 12 Ağustos sınav saati sabah 9;30 öğleden sonra 14;30.. iyi akşamlar
-
Hem sınav takvimini gözetmeyen osym değil vmy , 11-12 agustos da zaten sayıştay klasik sınavı vardı , vmy gitti o tarihe sınav koydu
-
Sayıştay diyorsunuz da zaten bu sınav sayıştayın yazılı sınavı ile çakışacaktı. Bu tarihi bilinçli yaptılar bence sonrada nolduysa oldu
-
@can-mavi hocam aynısını yazdım göndere basmamışım sonra sende aynısını yazmışsın kopyalamış gibi oldu. Kusura bakma
-
8-9 Eylül uygun diye düşünüyorum.
-
Hala bir cevap olamamasi çok tuhaf değil mi
-
Gerçi bir yandan pazartesi netlesecek denilmiş
Pazartesi açıklama yapılacak denilmemis.
Donup dönüp aynı tweetlere baktıkça yeni anlamlar çıkarmaya başladım ben -
Büyük ihtimalle ertelenecek. Çalışmaya devam...
-
@rorschach159 yok dostum ne kusuru olur mu öyle şey
-
Yok mu bir haber haala
-
@can-mavi yok hocam klasik sinav olmasa hic sorun degil ancak
-
Sayıştay'da yaşanan gerginlik ve belirsizlik , sınavların aynı gün olması , vmy ertelendi diye açıklama yapılmadı ama haala netlesmemesi yemin ediyorum bikkinligin üzerine bıkkınlık oldu , zaten hayatımız oradan buradan elenmek yüzünden perişan bir de böyle perişan ediliyor
-
Ne çalışma Şevki kaldı ne sınava girme , biktirdilar
-
Dguy sonrası monografi calsirdim dedim ama sağolsunlar sevk kalmadı belriszik adımız olmuş bizim yaa
-
Arkadaşlar aldığım bilgi haftasonu sınav yapılmayacak.