11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@aer bilgi nereden , resmi açıklama veya sayın başkanın Tweet atması vs ne zaman yapılacak
-
@can-mavi Dostum bakanlıktan bir abimizden aldım bilgiyi ancak tam net bilgi bekliyorum bana geri dönüş yapılacak
-
@aer hocam bak böyle diyorsun hiç çalışasım kalmıyor bugünü yaktık zaten patlamayalım inşallah ertelenir artık
-
Bu sinav ertelenirse bidaha da yapmazlar hic kimse beklemesin kolay kolay
-
Eğer boşu boşuna bizi bekletiyorlarsa yazıklar olsun
-
@gözde erteleme açıklanırsa yeni tarihiyle birlikte açıklanır diye düşünüyorum
-
@gözde çokda güzel yaparlar siz hiç canınızı sıkmayın. Sınavı 1980 kişi ile yada iste kaç kişi başvurdu ve sıralamaya girdiyse o kadar kişiyle bayram sonrası bir tarihte yaparlar. Sınavada hakeden herkes sorunsuzca girip kaderini yaşar. Hadi hayırlı uğurlu olsun dostlar. Kimsenin vmy ve sayıştay gibi iki güzel sınavda secim yapmasına gerek kalmadi.
-
@atkinsons bi açıklansa
-
@maxmin Hocam kimsenin vebaline girmek istemem bende birkaç gündür ders çalışamadığım için ne yapacağımı şaşırdım ve abimizi aradım oda bana başka sınavın varsa ona çalış sınav ertelenecek dedi.İlk ağızdan teyit edincede dönüş yapacak.
-
Bana kizabilirsiniz ama bu isin hakkaniyeti 80 puan takintili bir kurum olarak kalan 610 kisinin 2018 kpss lilerden alinmasi ve ozellikle sayistay magduru insanlarin sayistaya girerek bu sinavin eylulun ortasinda yapilmasinin aciklanmasi gerekir.
-
Veee hala ses yok
-
Ayıp artık
-
@atkinsons, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@gözde çokda güzel yaparlar siz hiç canınızı sıkmayın. Sınavı 1980 kişi ile yada iste kaç kişi başvurdu ve sıralamaya girdiyse o kadar kişiyle bayram sonrası bir tarihte yaparlar. Sınavada hakeden herkes sorunsuzca girip kaderini yaşar. Hadi hayırlı uğurlu olsun dostlar. Kimsenin vmy ve sayıştay gibi iki güzel sınavda secim yapmasına gerek kalmadi.
Nasi gerek kalmadi hocam secim yapmak icin artik cok geç. Sizin dediginizin olmasi için şu an sayistay icin basvurularin alınmaya devam ediyor olmasi lazim.
Bazı adaylar vmy ye gitme dusuncesiyle sayıştay-2 ye basvuru yapmadi. Simdi vmy yoksa sayistaya gideriz diyosaniz , sayistaya ve vmy ye ikisine birden basvuru yaptiniz demektir bu .
Ancak bunu yapmayanlar ciddi anlamda mağdur oldular.
Demek ki Maliye yi ciddiye almamak gerekiyormus öğrendik artik bunu. -
Bu saatte hala ses bekliyor olusumuz da ayri bir olay
-
Face guruplarında birisi yazmış, Bakan Bey onaylarsa ertelenecek diye. Yani işin içinde şu tweet olmasa birileri rakip elemek için kuyuya taş attı derdim. Hüseyin Bey kucağımıza bombayı bırakıp sessizlik orucuna girdi sanırım.
-
@shady1 hocam sayistaya ankarada girip sinavi iptal olanlari kastediyorsanız onlarin basvurusu otomatik yenilenmedi mi ? benim yenilendi hic basvuru yapmamistim vmyye girerim diye ancak sinav yerim filan belli giris belgemi de indirdim. sayistay 2 icin ayrica ilk sinava girmeyenlerin basvurularini kastediyorsanız orası tartisilir.
-
@ilanmılano benimde yenilenmiş ama Ankara görünüyor, sanırım yenileme yapanlar iller bazında giriş yapabilecek.
-
Eger bu sinav iptal olursa zaten avucici kadar kadrolar var bundan sonra hicbir iibf li bu sinava girmeyecem bari basvuru yapmayayim ayni gun baska sinavim var demez. Neolur neolmaz mantigi ile hareket edip girmeyecegi sinava sirf temkinli olmak adina basvurur. Peki sonuc ne olur derseniz olan yine iibf liye olur.
-
@noturns benim de ilk giris yerim e sinav merkeziydi sonra kendileri direk ankarayi secip basvurumu yapmislar otomatik onun disinda bilgim yok. ilk sinava girip iptal olanlarin muhtemelen bu sekildedir sinava girebilirler ancak Sayıştay 2 ye sayistay 1e basvurmayanlar basvurabiliyormuydu yada 1 e basvurmayip 2 ye basvuracak varmidir bilmiyorum
-
@shady1 ais üzerinden kontrol ettiniz mi tekrar. Çünkü ben herhangi bir yenilemede bulunmadım ama sınav giriş belgem çıktı.