TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)

KPSS A
    2018 vergi müfettiş yardımcılığı alımı
    324
    2055
    494738
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @aer Son düzenleyen:

@aer bilgi nereden , resmi açıklama veya sayın başkanın Tweet atması vs ne zaman yapılacak

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • A
        aer @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi Dostum bakanlıktan bir abimizden aldım bilgiyi ancak tam net bilgi bekliyorum bana geri dönüş yapılacak👍

MaxMin Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • MaxMin
          MaxMin @aer Son düzenleyen:

@aer hocam bak böyle diyorsun hiç çalışasım kalmıyor bugünü yaktık zaten patlamayalım inşallah ertelenir artık 🙂

" No pain , no gain "

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            gözde Son düzenleyen:

Bu sinav ertelenirse bidaha da yapmazlar hic kimse beklemesin kolay kolay

MaxMin A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • ?
              Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Eğer boşu boşuna bizi bekletiyorlarsa yazıklar olsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • MaxMin
                MaxMin @gözde Son düzenleyen:

@gözde erteleme açıklanırsa yeni tarihiyle birlikte açıklanır diye düşünüyorum

" No pain , no gain "

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • A
                  atkinsons @gözde Son düzenleyen:

@gözde çokda güzel yaparlar siz hiç canınızı sıkmayın. Sınavı 1980 kişi ile yada iste kaç kişi başvurdu ve sıralamaya girdiyse o kadar kişiyle bayram sonrası bir tarihte yaparlar. Sınavada hakeden herkes sorunsuzca girip kaderini yaşar. Hadi hayırlı uğurlu olsun dostlar. Kimsenin vmy ve sayıştay gibi iki güzel sınavda secim yapmasına gerek kalmadi. 🙂

? Shady1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • ?
                    Eski Kullanıcı @atkinsons Son düzenleyen:

@atkinsons bi açıklansa

• A
                      aer @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin Hocam kimsenin vebaline girmek istemem bende birkaç gündür ders çalışamadığım için ne yapacağımı şaşırdım ve abimizi aradım oda bana başka sınavın varsa ona çalış sınav ertelenecek dedi.İlk ağızdan teyit edincede dönüş yapacak.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                      • B
                        beveridge eğrisi Son düzenleyen:

Bana kizabilirsiniz ama bu isin hakkaniyeti 80 puan takintili bir kurum olarak kalan 610 kisinin 2018 kpss lilerden alinmasi ve ozellikle sayistay magduru insanlarin sayistaya girerek bu sinavin eylulun ortasinda yapilmasinin aciklanmasi gerekir.

• G
                          gizo11 Son düzenleyen:

Veee hala ses yok

Kazanmak için yenilgiyi risk olarak kabullenmelisin.

• ?
                            Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Ayıp artık

• Shady1
                              Shady1 @atkinsons Son düzenleyen:

@atkinsons, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)

@gözde çokda güzel yaparlar siz hiç canınızı sıkmayın. Sınavı 1980 kişi ile yada iste kaç kişi başvurdu ve sıralamaya girdiyse o kadar kişiyle bayram sonrası bir tarihte yaparlar. Sınavada hakeden herkes sorunsuzca girip kaderini yaşar. Hadi hayırlı uğurlu olsun dostlar. Kimsenin vmy ve sayıştay gibi iki güzel sınavda secim yapmasına gerek kalmadi. 🙂

Nasi gerek kalmadi hocam secim yapmak icin artik cok geç. Sizin dediginizin olmasi için şu an sayistay icin basvurularin alınmaya devam ediyor olmasi lazim.

Bazı adaylar vmy ye gitme dusuncesiyle sayıştay-2 ye basvuru yapmadi. Simdi vmy yoksa sayistaya gideriz diyosaniz , sayistaya ve vmy ye ikisine birden basvuru yaptiniz demektir bu .

Ancak bunu yapmayanlar ciddi anlamda mağdur oldular.
                              Demek ki Maliye yi ciddiye almamak gerekiyormus öğrendik artik bunu.

Sinav BaşMüfettişi

ilanmılano N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • P
                                piazza Son düzenleyen:

Bu saatte hala ses bekliyor olusumuz da ayri bir olay

• N
                                  Noturns Son düzenleyen:

Face guruplarında birisi yazmış, Bakan Bey onaylarsa ertelenecek diye. Yani işin içinde şu tweet olmasa birileri rakip elemek için kuyuya taş attı derdim. Hüseyin Bey kucağımıza bombayı bırakıp sessizlik orucuna girdi sanırım.

• ilanmılano
                                    ilanmılano @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 hocam sayistaya ankarada girip sinavi iptal olanlari kastediyorsanız onlarin basvurusu otomatik yenilenmedi mi ? benim yenilendi hic basvuru yapmamistim vmyye girerim diye ancak sinav yerim filan belli giris belgemi de indirdim. sayistay 2 icin ayrica ilk sinava girmeyenlerin basvurularini kastediyorsanız orası tartisilir.

N U 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • N
                                      Noturns @ilanmılano Son düzenleyen:

@ilanmılano benimde yenilenmiş ama Ankara görünüyor, sanırım yenileme yapanlar iller bazında giriş yapabilecek.

ilanmılano 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • LioN
                                        LioN Son düzenleyen:

Eger bu sinav iptal olursa zaten avucici kadar kadrolar var bundan sonra hicbir iibf li bu sinava girmeyecem bari basvuru yapmayayim ayni gun baska sinavim var demez. Neolur neolmaz mantigi ile hareket edip girmeyecegi sinava sirf temkinli olmak adina basvurur. Peki sonuc ne olur derseniz olan yine iibf liye olur.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

• ilanmılano
                                          ilanmılano @Noturns Son düzenleyen:

@noturns benim de ilk giris yerim e sinav merkeziydi sonra kendileri direk ankarayi secip basvurumu yapmislar otomatik onun disinda bilgim yok. ilk sinava girip iptal olanlarin muhtemelen bu sekildedir sinava girebilirler ancak Sayıştay 2 ye sayistay 1e basvurmayanlar basvurabiliyormuydu yada 1 e basvurmayip 2 ye basvuracak varmidir bilmiyorum

• N
                                            Noturns @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 ais üzerinden kontrol ettiniz mi tekrar. Çünkü ben herhangi bir yenilemede bulunmadım ama sınav giriş belgem çıktı.

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 69
                                            • 70
                                            • 71
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 102
                                            • 103
                                            • 71 / 103
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti