11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Bem pazartesi denince sabah biter bu iş sandım ama ses seda yok bisi yapamaz miyiz tweet falan
-
@thorstein-veblen Mantiklı hocam ve eger böyle düşünüyorlarsa sinav ertelenebilir...Ertelenmeyecekse cikar derlerdi sinav ayni tarihte yapilacak diye niye bu kadar beklesinlerki
-
İçimdeki his gittme boşver diyordu çünkü ankaradan çoğu arkadaş vdk dan hiç memnun değildi ve de artık eski prestiji yok saçmalığa vurmaya başladılar d falan da filan neyse bende bu saatten sonra girmeyecem. Herkese başarılar.
-
@fişek-morgen ben de gitmeyebilirim pttye başvurmuştum gitsem 2 gün ziyan olacak sınav klasik bilmiyorum vazgeçmek üzereyim
-
@fişek-morgen klasik sinava bir hafta kala 3 gun dersten uzak kaldim.resmen soğudum.az sayida aday girecekti onlari da kaybedecekler bu gidisle.
-
Bu saattennsonra ertelenmesi lazim.
-
Bende vazgeçtim girecek arkadaşlara başarılar
-
Şeytan diyor girme vmy ye git sayistaya gir
-
benim de hiç giresim kalmadı gözümde büyüyor. monografi calisacaktim bu hafta ama arkasından guy var sonra kaymakamlık ysk sınavı vs monografı buyuk oranda vmy için işime yarayacak diğer sınavları riske atacağım. ustune belirsizlikle heves kalmadı. sayistaya girmek daha mantıklı.
-
Bu saatten sonra ertelenmezse girende kazanamıcak :))
-
Sahsi kanaatim sinavin ertelenmeyecegi yonunde. Haftasonu sinav var insanlar ona gore ucak bileti aldi otobus bileti aldi belki kalacak yerini ayarladi vs. Bu saatten sonra erteleme yapmak magduriyet doguracaktir. Bu topun altina girmezler diye dusunuyorum. Nitelikli kisiler sayistaya giriyormus ondan sinavi erteliyorum gibi sacma bir sebebi one sureceklerini hic sanmiyorum. Belki su olabilir dusunduk tasindik 2018 kpss ye girenlerinde sinava basvurmasi icin erteledik diyebilirler hadi bu bir nebze mantikli olur diye baksamda o zamanda bunu en basinda diyecektin sinavi eylulde yapacaktin millet ona gore hazirligini yapacakti. Velhasil ertelenecegine bukadar kisa bir sure kalmisken ihtimal vermiyorum. Ertelenirsede 2018 kpss ye girenler icin ise saglam piyango olur.
-
@can-mavi aynı şeytan beni de dürtüyor hocam bi çılgınlık yapasım var
-
Buu saatten sonra sınav olursa forumu twitter'ı takip etmeyenler ve monografiyi çalışanlar katılım azlığıyla hiçbir şeyden haberi olmadan rahat bir şekilde mülakata kalacak
-
Baska bir sinav basvurum olsaydi kesinlikle bu sinava girmezdim bu saatten sonra ama baska sinava basvurmadim malesef
-
Arkadaşlar umudumuzu yitirmeyin. Karamsar olarak melankoli ile bi yere ulaşamayız. Bu forumda bir sürü kötü niyetli insanlar görüyorum. Gereksiz spekülasyonlar, insanlarin morallerini bozmak için gereksiz cümleler kuruyolar. Biz bu sinavlara bugun veya bir aydir hazırlanmiyoruz. Emekle dogru orantili bir süreç bu. Sabredin, direnenin kazandığı sınavlar bunlar.
Bir arkadaşımız yorum yapmış sinava giris yerleri gozukmuyor diye. Tamamen asılsız dogruluk payi hic olmayan bir cümle. Başkalarının umutlarımızı çalmasına izin vermeyin. Er gec açıklanacak bir seyler. Bizi sadece geciktirebilirler, hedeflerimizi engelleyemezler. -
sınavin ertelenmesi deyince kafanda herseyi bitiriyosun.normal iradenle 3 gun ders calismamaya benzemiyo bu.geri donusumu zor.dguy sinav çikisi monografi planlarim vardi oturup kaymakamlik caliscam artik.
-
@iyuk dostum neden yalan söyleyeyim telefonum da son 2 duyuru Anasayfaya gözükmüyor , duyurular bölümüne girip bakıyorum
-
Topluca sınava girmeyelim en iyisi:)
-
Iki gun once arkadasları müfettis olanlar soru sorduklarinda %90 ertelendi mesajıni verenlere tekrar sorarmısıniz durum nedir?
-
Ayni gun baska sinav basvurusu olanlar bavullarini hazir etsinler tetikte beklesinler vmy olmazsa kime niyet kime kismet der yine atlatsiniz ucaginiza otobusunuze ankaraya gidersiniz. Ayrica herzaman hakkinizda hayirlisini isteyin. Velevki ertelendi vmy belkide sizin icin iyi olur eksiginiz vardir hala monografide sunda bunda sikinti cekiyorsunuzdur ertelenir 2 ay saglam asilirsiniz sikintinizi cozersiniz sinava girer aslanlar gibi kazanirsiniz ve geriye donup baktiginizda ulan iyiki ertelenmis yoksa kazanamazdim dersiniz. Strese sinire sikintiya fazla sokmayin kendinizi relaks olun eksiklerinizi gidermeye bakin.