11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Hepimize hayırlı olsun
-
-
Arkadaşlar bu 8 puan türüne eşit oranda mı yer veriliyor yoksa yüksek olandan başlayarak mı sıralanıyor.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak ama yanlış anlamayın.İlk defa bir kurum sınavına giricem eğer olursa yani bilmiyorum o yüzden. 85 puana gelmememe ihtimali var mı?
-
Dostlar ilk mesaja, mesleğe dair bilgiler için MESLEK TANITIMI'nı ve 2017'deki 10. dönem alımı başlığını ekledim. O başlıkta sorular, üzerine yapılan tartışmalar vs. her şeyi bulabilir fikir edinebilirsiniz.
-
Allahım hala rüyadamıyım ki uyuyomuyuz arkadaşlar acaba akşam en son terçihini yapa bakmıştım etkilendim mi acaba biri çimcik atsın daha neler göreceği acaba
-
@enki yüksek olan dostum
-
Akıyo bugün maşallah.
-
@paretowilfredo eyvallah hocam
-
@paretowilfredo kardeşim 2-3 ay önce konuştuğumuz gibi olmuş hem dguy hem de vmy ... darısı Guy un başına , inşallah Guy bekleyen arkadaşlar da bizler gibi sevinir
-
Arkadaşlar kaçla kapatır ki max ya hiç öngörüsü olan yok mu???
-
@nonbisinidem bence 80 ile 81.5 arasi
-
@can-mavi Aynen öyle oldu kardeşim, DGUY parçalanacak dedik ikimiz de keza aynen o şekilde çıkıldı. 1000 VMY de iki parça olarak yapılacak.
Bu durum bir yönden bir artı neden dersen KPSS sonrası 2 alımımız daha var demek bu. KPSS sonrasındaki adaylar en azından umutla iki alım bekleyecek.
Darısı GUY'a olsun inşallah kardeşim. Son haberleri aktardım ancak muallakta bıraktı bizi. Bakalım..
-
@can-mavi sizde bir haber gelişme var mı guyla ilgili
-
@can-mavi hocam siz biliyosunzdur vmy sınavı nasınasıl klasik oluyo galiba zorluk derecesi ne valla kal hedi bana hiç bisy yapamiom şuan
-
Dostlar gözümüz aydın
-
@can-mavi eğer öyleyse iyi ama çok puan türü var iş müfettişliğinde de böyle oldu 88le gelir dedim ama kalakaldım 88,6 ile kapattı ben bu ilanın 84-85leri görmesinden korkuyorum açıkçası
-
@can-mavi 84 le ümitlenelim mi hocam vmy için
-
@22121121 kesinlikle dostum
-
@nonbisinidem dostum bilmediğimi en soruyorum iş müfettişliği kaç kişi aldı kaç katını çağırdı