11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@aroma hocam kendime göre oldu biraz ama en makul tarihler bunlar gibi geliyor bunuda eylül sonunda açıklaması lazım en azından
-
@maxmin haklısınız hocam geç ya da erken artık çalışmaya başlayalım yarına inş. Basarilar
-
Arkadaşlar sınavı yapmadan en fazla iki hafta önce duyururlar bu gençler çalışabilsin bir ay önceden haber verelim falan kimsenin umrunda değil zira vdk bu yüklü(!) alımdan çok rahatsız
-
Twitter etkinliği :
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı -
@can-mavi. Tekrar başvuru açıldı demişsiniz ben biyerde karşılaşmadım da bi sormak istedim nerde gördünüz acaba?
-
@merve2655 yok öyle demedim onun bi altına telefonun mesaj tamamlama hatasından kaynaklı olduğunu yazdım
-
@can-mavi hocam mali hizmetlerle ilgöç ilgili bi duyum var mı ? (Soru başlıkla ilgili degil farkımdym)
-
@maliyeci123 maalesef bir duyumum yok kardeşim
-
Arkadaşlar monografi için hangi hocamin kitabıni önerirsiniz?
-
@kubrabaris
Gazi Kariyer Tamamı Çözümlü Genel Muhasebe Problemleri - İlhan Kılıç -
VMY hakkında bilgisi olan var mi? Sınav iptal olmaz değil mi
-
@otuzyılsavaşı teşekkür ederim
-
@kubrabaris
rica ederim.iyi çalışmalar. -
twitter etkinliğimiz başlamıştır, hem tag hem de ortak metin
#GuyDguyAçıklansın
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
BUGÜN (SALI) ÖĞLEN SAAT 12 DE ETKİNLİĞE DEVAM EDİLECEKTİR, KATILIMIN SAĞLANMASINI RİCA EDERİM.
hazır ileti sadece kopyala yapıştır yapacaksınız yahu hadi
#GuyDguyAçıklansın
1.Devlet Gelir uzm ve Gelir uzm yrd sınav sonucu hala açıklanmadı
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakum -
@paretowilfredo hocam vmy ye ilişkin bi bilgi söz konusu mu ya da sizce ne zman olablir sınav ?
-
@tcbestepe
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanlı
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@hüseyinkarakum
#GuyDguyAçıklansın
arkadaşlar etiket çok çok önemli lütfen ihmal etmeyelim sadece taga yazıp geçmeyelim lütfen . saat 20.00 de -
@paretowilfredo üstad VMY hakkında bilgin var mi? Sınav ne zaman olur ya da olur mu? İptal edilmesi gibi durum söz konusu mu?
-
Bugunnvmy özelinde çalışmayı düşünüyordum aciklamadan sonra artık düşünmüyorum arkadaşlar herkese basarilar
-
@bydaler ne açıklaması dostum ?