11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@maliyaz69 merkez müfettişlik diye bir durum var diye biliyorum.Hatta görev yerin direk Vdk
-
@i̇darenin-i̇radesi başvurunun doldurulamamasi diyo cogu kisi ama bana pek gercekci gelmiyo.Çünku vdk zaten istenilen sayıyi doldurmadi son yıllarda
-
Artık sınav olsada yolumuza baksak hayatimiz hep muamma
-
@maliyaz69 hocam geç olsun daha iyi
-
Vergi müfettişliğinde müfettiş olarak 10 yılı doldurmadan sabit bir grup başkanlığında çalışmak istiyorsanız evleneceğiniz insan üniversitede öğretim üyesi yahut mali hizmetler uzmanı ya da belediyede kadrolu memur yahut mali hizmetler uzmanı olmalı. Üniversitelerin ve belediyelerin ktk si olduğundan ve orda çalışan eşinizin kadrosu orda olduğundan eşiniz sizin rotasyonuna tabi olmayacak siz ona tabi olacaksınız.
Tabii ki tüm bu olasılıklar nasip kısmet meselesi...gönül işleri iki insanın birbirini sevmesi birbirine inanması lazım vs -
@rootofallevil hocam merhaba diyelim ki ben ankarada olacağım ama eşim farklı bir sektörde tayinli bir meslekte olunca nasıl oluyor?
-
@toranj özel sektörde mi çalışıyor eşiniz eğer o da tayin sistemine bağlıysa ve çalıştığı firmanın sizin bulunduğunuz grup başkanlığı bölgesinde şubesi varsa size tabi olur
-
@rootofallevil eşim öğretmen ve sabit bir olde yaşamak istiyo sanirim böyle bir lüksümüz yok değil mi
-
@rootofallevil hayır özel de değil devlette ama tayinli zorunlu hizmetli. eğer olırsa ben merkez de çakılı bi kadroda olursam nasıl olacak diye merak ettim
-
@maliyaz69 malesef böyle bir şans yok öğretmenlerin de rotasyonu var
-
@rootofallevil ama öğretmenler aynı ilde değişim yapamıyorlar. Vmy il degisiyor
-
@maliyaz69 aynı ilde ilçe değişikliği yapiyo
-
@toranj hocam şöyle bir durum varmış eğer yardımcılık dönemini başarıyla geçip yönetmeliğe göre yeterlilik imtihanından en başarılı %5 lik dilime girersiniz büyük mükellefler grup başkanlığına bağlı olarak istediğiniz 3 büyük ilden birinde çalışabiliyorsunuz. Yani istanbul ankara izmir illeri eğer böyle bir durum gerçekleşirse eşiniz sizin bulunduğunuz ilde çalışır. Tabi umarım çalıştığı kurum muvafakatta zorluk çıkarmaz.
Yeterlilikten %95 lik dilime girerseniz de eşiniz sizin rotasyonunuza bağlı olarak gittiğiniz illerde çalışır -
@rootofallevil vmy den bağımsız olarak ankara da merkez de bü kadroda olursam da o da hep ankara da olacak öyleyse
-
Kendimce sistemin açığını anlatmaya çalıştım ama bir uyanık ben değilim tabi, devlet onu da düşünmüştür işlerin aksamaması için eş durumundan tayine muvafakat çıkması kurumdan kuruma değişiyor kimi kurumlar kolayca hallediyor bu işi kimileri de sürüncemede bırakıyor
-
@maliyaz69 doğru vm il değiştiriyor vm nin eşi olan öğretmen de ona tabi olarak vm ile birlikte gider
-
2018 kpss puanlarıyla bu sınava başvurma imkanı var mı acaba bilgisi olan?
-
Arkadaşlar monografi için hangi kaynağı önerirsiniz?
-
@i̇lanbekleyenbiri ilhan kılıç
-
Arkadaşlar tam olarak ne zaman bekliyoruz şimdi bu sınavı biz bi Bilgimiz var mı duyumumuz vs