11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@ucanbalon Kesinlikle yazarak çalış. Bir de çıkmış soruları bul. Sadece vmy nin değil. Bddk spk rekabet SGK müfettişliği iş müfettişliği,Sayıştay, gümrük müfettişliği. Bunların sorularını bir havuza topla. Zaten %80 i buradan gelecek.
-
@baumol anladım hocam çok teşekür ederim
-
Arkadaşlar yeni sınav tarihiyle ilgili bilgisi olan var mı ? Yakın zamanda yapılacaksa ona göre hazırlıklarımızı tamamlardık
-
Arkadaşlar dguy guy bayram derken adam akıllı vmy çalışamayan bir adaya ne önerirsiniz Haftaya sınav var deseler Ankara havası alırım ancak o durumdaym
-
@kpss-a-bağımlısı
Arkadaşa katılarak bende muhasebe monografi olsun maliye hukuk iktisat için kitap önerisi olan arkadaşların tavsiye önerilerini bekliyorum ve yine çalışma tarzı nasıl olmalı.
Yukarıda yazarak çalışılmalı demiş bir arkadaş daha neler önerirsiniz ilk klasik sınav tecrübem olacak, teşekkürler şimdiden... -
-
@luthor
Hocam evet bende şimdi okudum yazıyı ama önümüzde 2 ay gibi max bir süre var bu şekilde grup grup değilde örn anayasa idare idari yargı ahmet nohutçu denilmiş yazıda
Bu şekilde yetiştirme noktasında çok zor olabilir diye düşünüyorum bu şekilde değilde monografide muhasebede şu kitap hukukda konsensus tarzı yada tüm dersler şeklinde kısa sürede yol alabileceğimiz mantıkda olmalı yoksa kesinlikle bende kapsamlı şekilde farklı kaynaklardan çalışmak isterim. -
Erteleme sebebi simdi sayıstay sinavi mi?Yeni basvuru alıncaksa benim ziraat sınav hakkim ne olacak.Ziraat ilani bunla ayni zmana gelmisti ve birini tercih etmek zorundaydik.Simdi vdk tekrar basvuru acarsa bu haksızlik omaz mi
-
@m-ali34 Bu sorununuza yardımcı olacak arkadaşlar vardır hocam.Ben forumda bu tarz bir yazı olduğunu bildiğim için belki yardımı olur diyerek yolladım.Bunlara alternatif daha özet kaynaklar nelerdir bilemiyorum doğrusu.Ancak monografi konusunda alternatifiniz yok gibi gözüküyor.Diğer dersler için defter notlarınız vs varsa onlarıda kullanabilirsiniz belki.
-
@luthor
Teşekkürler
Arkadaşlar kitap önerisi konusu aktif önerilerinizi bekliyorum özellikle ilk etapta monografi için acil ... -
-
- ve 10.promosyon soruları paylaşılmıştı forumda bu şekilde diğer klasik sınavların soruları da var mı baktım fakat göremedim
-
-
Amaç kotayi doldurmaksa belki sınavı test usulü yapıp en azından geçen yıllardaki gibi mülakata kalan kisilerdede kotayi doldurmak isteyebilirler.yada test usulü yaparlar mı?
-
@bydaler hocam test olması zor gibi.Ancak 500 luk bir alımda ilk yüklu alım sayılabilir veya 500ü arttırılirsa klasik sınav yapmakda kurumu zorlayabilir.Vdk testle alım yaptiğinda o zaman 1000er kisi almisti
-
@m-ali34 ilhan kılıç fena degil..
-
@sad38guy
Teşekkürler hocam beyazıta da uğrayacaktım alırım artık.
Geç bile kaldık hayırlısı .. -
Arkadaşlar, malum kaymakamlık sonrası tek odaklanacak sınav bu kalıyor. Bu nedenle odak noktamı vmy için değiştirip ezber bozarak klasik usule dönmeyi planlıyorum. Ancak sıkıntım şu ben maliye konusunda güvenilir anlaşılır bir kaynak bulamadım. Bana bu konuda önereceğiniz bir not, kitap ve benzeri doküman tavsiyeniz var mı? Akademik kaynak olursa da olur piyasa kitaplarının içinde ösym sormaz diye es geçilen atlanan konular fazlasıyla var.
-
Arkadaşlar daha önceden de sormustim bu soruyu yalnız bana farklı cevap denmişti. Ogrendigim kadarıyla vmy olarak diyelim ankara ya atandın orda zorunlu hizmet yılı 7 mesela doldurduktan sonra başka il secip gidebilirsiniz ama yine zorunlu tayin oluyorsunuz demisti. Şimdi tam tersi duydum atandığın yerde zorunlu hizmeti bitirdikten sonra istediğin yerde emekli olana kadar kalinabilirmis. Sizce hangisi doğru net bilen var mi arkadaşlar aranızda..
-
-
@paretowilfredo bu yönetmeliğe göre o halde 4 ya da 5 kere bir vm yer mi degistirecek emekliliğine kadar
-
Sınavın ertelenme nedenine dair bir duyumu olan yok mu?