11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Bu sınav tek bir yerde mi oluyor arkadaşlar ?
-
vdk için.
-
Kaynak önerilerine baktım maliye için abuzer pınar ı almayı düşünüyorum ama sadece maliye. Politikasına dair mi kaynak . Yada sadece bunu alsam kafi olcak mı kullanan varsa bi fikir edinssm iyi olur
-
@aroma Dostum Abuzer Hoca'nın iki kaynağı var birisi Maliye Politikası diğeri Para Politikası. Bu iki kaynak da kendi içerisinde ikiye ayrılıyor, her ikisinin de temel konu anlatımı şeklinde olan yani düz metin halinde olanı ve soru-cevap şeklinde olanı var. Her dört kitap da bende var.
Bahsettiğin kitap yalnızca Maliye Politikası üzerine, yani diğer Maliye'ye dair konuları içermiyor. İki kitaptan hangisi bu alanda daha faydalı olur dersen bu da senin çalışma stiline bağlı dostum. Ben metin olanını çalıştım, daha çok okuyarak ve tekrar ederek çalıştığım için. Sen de çalışma şekline göre Tercihini Yap -
@paretowilfredo hocam maliye politikası dışında kalan maliye konularına dair kaynak olarak ne bakılabilir peki? Sanrım düz metin olanı tercihim olcak .Cvp için de teşekkür ederim
-
@aroma Ben İsmail Engin kullandım dostum, kendisi Gazi'den hocam olduğundan, tarzını bildiğimden ve sevdiğimden tercihim o yönde oldu. Diğer arkadaşlar ne der bilemem. Estağfurullah dostum, iyi çalışmalar dilerim
-
@paretowilfredo peki bende biraz daha arkadaş yoklaması yaparım tekrar ona göre sipariş veririm .
-
Arkadaşlar bu sınav ileri bir tarihe ertelendi ya şimdi ben 2018 kpss puanımla başvurabilir miyim tekrar başvuru açılırmı?
-
@klckyahilal tekrar başvuru açıldı bile 2018 kabul edeceklerini sanmam , başvuru açarlar ise yine 2017 kabul ederler
-
@paretowilfredo hocam vmy’e siz başvurmuş muydunuz?
-
@can-mavi bir arkadaşım başvurursun neden ertelediler sınavı zannediyosun dedi ama mantıklı geldi banada hem 2018 kpss acıklandıktan sonra neden sadece 2017 kpssyi baz alsınlar ki
-
@can-mavi tekrar baavurusu açıldı mı hocam ? Yanlış mı anladim
-
@aroma yok açılmamş sitesine baktm az öncr ertelendi diyo sadece
-
@klckyahilal basvurum var zati merak ettim. Hayırlısı olsun
-
@aroma, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@can-mavi tekrar baavurusu açıldı mı hocam ? Yanlış mı anladim
Kardeşim telefondan yazıyorum "açılsa bile " yazacaktım , otomatik düzeltme nedeniyle öyle yazılmış kusura bakmayın
-
Hipotez iktisat için tek başına yeterlimidir arkadaşlar?
-
Bütün dersler için kaynak önerebilirmisiniz arkadaslar şu an elimde klasik sınavlar için maliye iktisat hukuk notları var çıkmış sorular var içinde başka neler almalıyım
-
@clattenburg Merak edip aldım ama hiç beğenmedim. Konu anlatımlı bir kitaptan çalışın içiniz rahat etsin.
-
@ucanbalon klasik sınavlar için ek kaynak almaya gerek yok. Size bu puanı aldıran kitaplar hangisiyse onlara çalışmaya devam edin.
-
@baumol öyle mi diyosunuz hocam peki nasıl bir çalışma stili önerirsiniz ilk klasik sınavım