11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@ilanmılano hocam oyle gercekten bugun oglene kadar ne baktıysam baktım sonra hep twit forum falan vakit kaybettim bi butunluk olmadı en azından bu sınav kesin olacak
-
Sabah iyi bi haberle uyanmak istiyorum artık ertelenmiş olmali artık durduk yere vdk dan böyle bi haber yayınlanmaz diye düşünüyorum ama koca 2 günümü yedi açıklamaları.
-
Bi gelişme yok dimi arkadaşlar.
Artık gerçekten ertelenmiş olması gerekir. Psikoljik olarak bittim ben. -
@gizo11 ertlenmis olmalı artık Bn iyice koptum vmy den monografi çözmeyi düşünüyordum olmadı
-
Arayıp yüklensek mi biraz kuruma ?
-
@gizo11 ertelenmsei lazim saka gibi vdkya ne oluyo bn anlayamiyorum.Zaten nitelikli adamlar orda
-
@gizo11 ertlenmis olmalı artık Bn iyice koptum vmy den monografi çözmeyi
-
Gozetmen mufettişlere guncel bi duyuru mail gelmediyse ertelenmis gibi dusuncez.biz ucuncu kisilere de bi ara soylerler heralde.
-
Yazık kuruma yazılı sınavla girince VDKyı saygın kurum zannediyorlar. Arkadaşlar kurumda cilalı taş devri kuralları geçerli ayrıca ego ve işe yaramaz bi dünya adam dolu. Kimse saygınlık falan gözüyle bakmasın
-
Üniversiteden bilgi alalım ?
-
Arkadaşlar şimdi aradım henüz başkandan açıklama bekliyoruz ve ertelenme olursa açıklayacaklarms açıklama yokken varmış gibi hareket etmelisiniz dedi şaka gbi yaa. Hatta mağduriyetten bahsedince sayistaya girin dedi
-
Müfettişlerle konuşunca ertelendi diyorlar başkaları ertelenmedi diyor. E biz napıcaz ben ne okuduğumu anlıyorum ne de okumak istiyorum.
-
@aer hocam cevap geldi mi arkadaşinizdan
-
Erteleme kararı alıp bakanın onayına kaldığı için mi başkan dahil kimseden ses yok, ertelememe kararı alsalar süreç aynen devam demesi gerekmez mi?
-
@aroma Arayip yüklensekmi..varmis gibi nasil davranacagiz...insanlar bilet alacak,kalacak yer ayarlayacak.ihtimal var p.tesi netlesecek diyen kurumun başkaniydı.bize açıklama yapmakla mükellef...herkes Ankarada yaşasa eyvallah
-
@emre1910 bunları aynen aktardım alternatif sayistaya girin demek oldu . Sananee yaa ben vmy ye gircem dicm onun diliyle ama gerçekten kurumun hali ortada anladım.
-
Simdi ben de aradim surec devam ediyor bize erteleme diye bilgi gelirse haber verecez dedi.. saka gibi..
-
@aroma diyecek bisey yok.ya sabır
-
Agam bizimle eğleniyiiii
-
Nedir bu işin aslı şimdi? Yetkililer ertelenmedi mi diyor..Sınava kalmış 3 gün nelerle uğraşıyorsunuz. Forumdaki bazı arkadaşlar ertelendi gibi yazınca biz de öyle sandık.Bu konuda daha dikkatli olalım