11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@kubrabaris girmeyeceğim sınava neden başvuru yapayım ki? Ki ben gibi bı çok arkadaş var , böyle düşünenler olmasa o puanlar nasıl düşecek herkes girmediği sınava öylesine başvursa bir umut bekleyenlerin durumu ne olacak
-
@şampiyon
Sınav giriş belgen çıkıyorsa girebiliyor olman gerekir. -
"Hakları saklı kalmak üzere" diyor. Yani boş kalan kontenjan için başvuru açmaları sınava girecek olanların haklarına halel getirmez. Dolayısıyla bence başvuru açabilirler ki açmaları da gerekiyor.
-
Açsınlar arkadaşlar başvuru açsınlar kimse buna bişey demiyordur zaten barajı 1.000 kişi geçemiceği için 5 binde soksalar sınava farketmez ertelenmesi iyi oldu
-
Görüldüğü üzere Sayıştay durumunda bı hak söz konusu değil arkadaşlar ilk başta başvuran herkes Sayıştay sınavına girebiliyor ki ben vmy için ek başvuru alacaklarını düşünüyorum ve doğrusu bu , amacım tartışmak değil , iyi günler
-
@okanugur sınavı geçerli sayılanlar dilerse yeni sınava girebileceklerdi. Bu adaylar içinde vmy sınavını tercih edenler yeni sınava girmeyecekleri için başvurularını yenilememiş oldular. Normal şarrlarda yeni sınava girmek isteyenlerin böyle bir kaybı oldu.Bu yüzden ÖSYM 1 gün de olsa basvurusunu yenilemek isteyenlere sistemi açmalıdır.
-
@okanugur hayir dediğim su zaten son gun 2000 bile olmamisti hak yeme durumu soz konusu degildi sadece bindan bahsediyorum genellemeyim lutfen . Ki ayrica bencede yeni basvuru almalilar sizler icin . Bunun yaninda vergiye girerim diyip ziraat a basvurmayanlar da var her acidam bir magduriyet var yani mesela onlar da nolur nolmaz diye ziraat a basvurmuslar vergiyle birlikte bundan bahsediyorum .
-
Arkadaşlar kimsenin hakkı yenmesin diyoruz zaten. Sadece 600 kişilik kontenjan için başvuru istiyoruz.
-
@şampiyon, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@shady1 2500 kişi dolsun diye 600 kişi İçin başvuruyu açıp en yüksek olan ilk 600 ü alabilme ihtimali nedir arkadaşlar
Ben oyle bi sey olacagini sanmiyorum hocam. Gerci bunlara belli de olmaz da neyse....
Bari bi açıklama yapsaydiniz niye erteliyosunuz saka gibi. Neredeyse 2000 kişiyi hiçe mi sayiyosunuz !
Bu kadar da umursamazlik olamaz ya insanlar biletlerini , kalacak yerlerini bosuna mi ayarladi simdi, geri odeme de alamayacaklar nolcak bu kisilerin magduriyeti. ?
Bazıları işin ciddiyetinden bi haber doğrusu tebrikler.
-
Güzel kardeşlerim ben vmy için demiyorum ki bunu Sayıştay da yapmalı ziraatte yapmalı bı hak ihlali varsa herkese var kendim için demedim bunu sadece tabiki herkese açılsın
-
Hani hep diyoruz ya "gitmeyeceğiniz sınava başvurmayın, kimsenin hakkına girmeyin". Her sınava nolur ne olmaz diye başvurmamız gerekiyormuş, bunu anladım.
-
@futureguy sorma hocam ama burda arkadaşlarla biz arasında bı tartışma olmamalı kuruma karşı öğrenciler olarak hak arayışı olmalı biz zaten demiyoruz ki sadece vmy düzeltsin Sayıştay ziraat aynı kalsın
-
@keynesinruhu hocam başvuru güncelleme felan diyorlar on yapmadım Sayıştay da ben ama giriş yerim var
-
Yok kimseye bir şey demiyorum zaten kurumlar arası kooordinasyon sıfır... Haksızlığı kurum doğuruyorsa, düzeltmeli.
-
@kpss-a-bağımlısı bu saatten sonra olabildigi kadar uzak olsun bari..Eylül sonuna dogru falan..Dguya gidenler Sayistaya gidenler çekilir kalanlar rahat eder...sinavada saglam çalışırız
-
@şampiyon
Sınavı İptal olan grupta miydin hocam, belki onları otomatik atmıştır sistemde -
@keynesinruhu evet hocam Ankara da esenboğadaydm sanırım otomatik olarak almışlar giriş belgemekadar gözüküyor
-
@şampiyon
Aynen öyle gibi duruyor hocam. -
Aslında tek bir kurum olsa bütün yazılı -
mülakat tarihlerini randevu şeklinde ayarlasa ne kadar güzel olur.Bugün yazılılar çakıştı yarın mülakatları da aynı güne koyacaklar.
-
@emre1910 kesinlikle katılıyorum çalışmak için tam fırsat