11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Simdi iptal olmasa mesajla kurum mufettislere donus yapardi.Bellik gorevliler cok onceden belirlenmis iptal olmaktan vazgecildiyse yine mesaj atılirdi
-
Zaten eğer karar verilmiş ise bakan bey imzalamamazlik neden yapsın , anlaşılan ertelenecekse , ama neden ?
-
@ilanmılano otamatik başvuru yapmış yapmasına da ben hiç bakmadım vmy var diye doğal olarak otamatik başvuru da ankrayı seçmiş sınav yeri olarak. Yine mağduruz İstanbul da girmek varken yine ankaraya mı gidecem bezdim artık bunların vurdum duymazlığından. Ben işsiz adamım erteleyeceklerse zamanında erteleselerdi ziraat uzmanlık sınavlarına başvururduk yazık değil mi göz göre göre sınav fırsatlarını teptik
-
@noturns @ilanmılano ben sinava girmiyorum zaten ama sayistay ankara da iptal olan sinav icin adaylardan tekrar basvuru aldi il seçtirdi hocam.
Hicbir islem yapmayanlar yine sinava girebiliyor ise ona bi sey diyemem ama her halükarda vdk nin bu yaptığı yakışmadı.
-
@ua1905 ayrıca ÖSYM'yede lanet olsun ben sayıştayı ilk başvurum da İstanbul seçmişim sen beni ankaraya göndermişsin. şimdi tekrar başvuru alıyon bunu görmüyon mu yada ikametgahı mı orda görmüyon mu niye otamatik Ankara'ya atıyorsun
-
Bana kpss 2018’lileri de kapsayacak şekilde ertelenen sınava tekrar başvuru alırlar gibi geliyor.
-
@shady1 Vdk çıtayı en yükseğe koydu hocam, ösym öyle ya da böyle bir kılıfını buldu ama vdk şu belirsizlikle bile ciddiyetsizliğe göz kırpıyor. Sınav Sayıştay ile çakışacaktı madem en başında 11-12 ağustos ösym takviminde Sayıştay yazılı olarak yer alıyordu zaten, vdk sırf bu sebepten sınavı erteleyecekse kendi kurum saygınlığına baltayla dalmış olur.
-
@ua1905 hocam sizi niye istanbula vermemisler orası sacma olmus. goruyordur sistemden illaki ilk basvurunuzu. banka firsatlari fena kacti hocam ziraat sinavlari kolay da oluyor orda yapacak birsey yok.
-
Bence gayet açık bir kelime ''sınavın ertelenmesi'' yoruma kapalı net bir şekilde. Yeniden başvuru bambaşka bir şey hele şartların değiştirilip yeniden başvuru alınması
-
@noturns zaten sayginlik kalmamis dostum baksana sinavina bile girmiyo adaylar
-
@ua1905 Haklısınız yerden göğe kadar ikinci bir mağduriyet daha doğurmuş. Ancak daha vahim olanı siz ve sizin gibi başvuruyu yenilemeyen birçok insan şuan sınav haklarının var olduğunu dahi bilmiyor olabilir.
-
Yalnız bu sene kurumlar iyi “erteleme yaptı” önce sayıştayın sınavı sonra vdk iyice çorba yapıyorlar.
-
@shady1 son iki yıldır çıktığı alım sayısı ve aldığı vmy sayısı ortada zaten. Kpss de belli bir birikimi tamamlamış insanları sınava alıp onların içindende kılı kırk yararak adam eleyip dayısı olanla dayısı olmayana tinder da like atar gibi muamele yapan bir kurum var ortada.Hayır anlamıyorum 2 gün sınava tabi tuttuğun adam soruları yanıtlayıp sözlüde karşına geliyorsa bu adam zaten o mesleği hak etmiştir, ama yüksek ego ile bu adamı meslektaş kabul etmeme bencilliğinle mesleği değil kurumu lekeliyorsun. Neyse ki meslek halen saygın bundan dolayıdır ki çabalıyoruz.
-
valla arkadaslar ben vmy girmekten vazgectim bugun resmen ders calısamadım sayıtaya dondum en azından kafa rahat ders calısırız alım az olsa da
-
Ben 3 gündür çalışamıyorum ders, sırf haftasonu vmy iyi çalışırım diye dguya girmedim. Ne olacaksa olsun artık.
-
Şu vdk daki ustatlar oligarsiside baska hicbir kurumda yok sanirim. Sanki babalarinin anonim sirketi vdk. Yav sende orda gelip gecicisin neyin kafasi bu. Inanin suan vmy olanlar kurumdaki ustadlardan cok cok zorlu sureclerden geciyorlar. Bu ustad oligarsisi simdiki gibi elli tane sinava girip yetkiydi yeterlilikti performansti rotasyondu bunlarla ugrastiklarini hic sanmiyorum. Bence devletin yetkili makamlarinin vdk daki su ustad oligarsisini yikmasi gerekiyor. Kimse memnun degil meslege girende lanet olsun diyor giremeyende.
-
@lion belkide bu nedenle sinavi iptal etmek istediler.
-
Arkadaşlar insanlar yanlış anlıyor heralde sınav "iptal edilmeyecek" sadece "ertelenecek" yani söylenen bu.
Eğer erteleme olursa normalde aynı kişiler için yeni tarihte sınav olur , eğer sebebi aday sayısı ise yeniden başvuru açarsa 2018 kpss puanını dahil edeceğini sanmıyorum normalide bu zaten.
Sınav ertelenmeyecek ise bize böyle birşey olabileceğinin yansıtılmaması lazımdı. -
@wroclaw Al benden de o kadar hocam 500 kişilik sınav ama karsimiza ne cikacagi belirsiz kac kisi alinacagi belirsiz sınav ne zaman olacak belirsiz. en azından sayistaya calisinca bir cok sinavda rahat edecegim onumuzde guy kaymakamlik ysk var. kismetse ben de sayistaya gireceğim. sayistayda en azindan muhasebe bilenin kiymeti bilinir olur da kazanırsak
-
@aer hocam dönüs alabildiniz mi?