11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@can-mavi farkındayım ama.allahtan ümit kesilmez
-
@yasemen ben konu anlatim soru bankasi hep a kadro kullaniyorum cok memnunum
-
@tuvalet-terliği, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
vmy için yeni ve seviyeli bir grup açtık buyurun. linki iptal edeceğiz bir süre sonra. sayı sınırı vardır. https://chat.whatsapp.com/2kiNJZPpuhi9xv7Oisn1aD
-
@james-buchanan Geldim sağolasın
-
@james-buchanan hocam bunlar oluşuyor. Kim nereden ne kadar faydalanırsa. Bizim için İİBF nin faydası önemli. Biz burada her tür bilgi ve paylaşımı yapmaya özen gösteriyoruz. Kimin ne derdi olursa başından beri buradayız.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
2018 kpss puanı ile başvuru yapılabilir mi? Yapılırsa hangi puan türü ile yapılıyor?
-
@circassian başvuruları yapıldı bitti. ??
-
Etkinlik saati 20:00 uygun mu? @can-mavi
-
@istatistikçik bence uygun
-
yayalım mı? arkadaşlar, bakın bu başlıktakiler ile katılım olacaksa yapalım, yoksa boşu boşuna uğraştırmayalım insanları
-
yayalım bence
-
@istatistikçik tamamdır yayayılım o zaman, sık sık paylaşalım
17/09/2018 pazartesi günü(bugün) akşam saat 20:00 da sınavdan 3 gün önce ertelenen VMY sınavı için twitter etkinliği düzenlenecektir, katılımınızı rica ederiz.
-
@can-mavi tamamdır hocam
-
@paretowilfredo üstad var mi bir gelişme?
-
17/09/2018 pazartesi günü(bugün) akşam saat 20:00 da sınavdan 3 gün önce ertelenen VMY sınavı için twitter etkinliği düzenlenecektir, katılımınızı rica ederiz.
-
Bu aksam saat 20.00 da etkinlik var
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
Hastag açabilecek var mı aramızda ?
-
Saat 20.00
#VMYnedenertelendi
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
arkadaslar konuya uzagım bilgi almak amaclı soruyorum. wmy sınavının 2018 puanlarıda dahil edilip yapılma ihtimali sizce var mı ? Yani şöyle ki;
2017 puanıyla basvuran kişilerin hakları devam edecek.
2018 puanlarıyla +500 kişi daha başvurabilecekson haliyle yeni ilan 1.000 wmy ilanı gelebilir mi?