11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@morand hocam 1000 kisi olursa eskiye donulmus olur zor bir ihtimal
-
@morand hocam 1000 kisi olursa eskiye donulmus olur zor bir ihtimal
-
Bu sınavın olmasını 5 10 kişi mi istiyor arkadaşlar , bi katkı sağlayın yahu
-
Etkinlik patladı olaysız dağılalım
-
Hiç kusura bakmayın iibf ye Her şeye müstehak !! 2 ay so ra ilan beklemeye başlarsınız
-
@morand İnşallah. Tek umudum 2018 sonuçlarının da ilana dahil edilmesi. Böyle bir durumda bir de sınavı 2 hafta sonra falan yapmazlar umarım yine 45 gün sonra olur.
-
Arkadaşlar yarın (19 Eylül Çarşamba) saat 21.00'da Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınav tarihinin belirlenmesi için İnşallah twitterda etkinlik yapılacaktır. LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. Verilmiş hakkımızı belirsizlikler içinde unutup gidiyoruz. VMY sınavının yapılması hem atanacak arkadaşlar açısından hem mülakata kalan arkadaşlar açısından hemde sınav bekleyenler açısından herkesin faydalanacağı bir durumdur lütfen duyarlı olalım..!
-
@giallorosso dahil edilirse taban puan kaç olur sizce
-
@can-mavi Bazen çok boş yorumlar yapıyorsunuz.
-
@buhara, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@can-mavi Bazen çok boş yorumlar yapıyorsunuz.
eminim senin yaptığın bu boş yorumdan daha boş değildir
-
@can-mavi Sana herşey müstehak o halde.
-
@çölkaplanı Yine 80 üstü başvurur ama 2018 girişliler tahminimce minimum 85 ile kapatır.
-
@buhara, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@can-mavi Sana herşey müstehak o halde.
yahu saçma sapan, bilim bilmeden konuşma, geç kenara otur, ilk yorumuna dilimi sivriltmeden cevap yazdım haala yorum yapıyorsun, neyi ne için dediğimi bilmeden sallama bana, çekil kenara
-
@can-mavi Öncelikle dilini düzelt. Sen kimsin de çekil kenarı diyosun. Buranın sahibi sen misin?
2 ileti 2 tweet attın diye, yok size müstehak falan diyemezsin.Sanki sınavı İİBF'liler erteledi veya sınav tarihini onlar açıklamadı. İnsanlar yorulmuş, sıkılmış olabilir. İlanı, sınavı, açıklanması, belirsizliği ayrı bir dert.
-
@buhara aynen 2 ileti attım 2 tweet attım tamam, sen de önce 2 ileti 2 tweet at da ondan sonra laf yetiştir
-
@can-mavi Şaka gibisin neyse insanları daha fazla rahatsz etmemek için susuyorum patron.
-
@buhara aferin
-
Durumu haberleştirdik dostlar, etkinliklerde kullanılabilir. Enine boyuna dile getirdik bir çok şeyi;
https://www.tercihiniyap.net/haber/ertelenen-vergi-mufettis-yardimciligi-sinavi-ne-zaman-yapilacak
-
Cuma 21.oo da twitter etkinliğimiz var arkadaslar lütfen destek verin.Ortak metin:
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
Arkadaşlar bugün saat 21.00'da Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınav tarihinin belirlenmesi için İnşallah twitterda etkinlik yapılacaktır. LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. Verilmiş hakkımızı belirsizlikler içinde unutup gidiyoruz. VMY sınavının yapılması hem atanacak arkadaşlar açısından hem mülakata kalan arkadaşlar açısından hemde sınav bekleyenler açısından herkesin faydalanacağı bir durumdur lütfen duyarlı olalım..!