11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Ek binaları kirada bulunan vdk gruplarında Eskişehir'in ardından bugün 3 şehirden daha talep toplanmaya başlandı. Boşlukları diğer şehirlerdeki fazlalıklarla dolduracak gibiler.
-
@aynstayn fuat avni gibi ne bicim bilgilendiriyon kardesim
-
@aynstayn böyle bir durum oluyor bile olsa bizim hakkımız saklı illaki o sınav olucak. Fazla insana ihtiyaç yoksa ek başvuru almazlar en kötü bu yorum yapılabilir
-
@kubrabaris teşekkürler hocam 92.94 olan P48 im ve hayallerim avuçlarımın içinden kaysın istiyorsunuz sanırım. öyle ölmem füze atın füze ...
-
@giallorosso yanlış okudunuz veya anladiniz sanırım ben arkadasin dediğine yorum yap tim sadece siz de o yazılandan istediğiniz çıkarımı yapıp yorum yazabilirsiniz . Ek başvuru alırlar veya almazlar ilerleyen dönemde görülür sadece dediğim başvuranların sınav hakkı saklı ve illaki o sınav yapilicak olan birseyi söyledim . Inşallah ek başvuru alınır ve sayıştay a giricem hak yemiyim diye bu sinav a başvurmayan arkadaşlar da bu sinav a girerler çünkü hakları .
-
@kubrabaris söz konusu vdk olunca tek kuşkumuz yazılı sınav olsa keşke
-
@kubrabaris size katılmıyorum ek başvuru kimsenin hakkı değil başvuru sürecinde bi tercih yaptık ve ziraatten vazgeçtik ptt den vazgeçtik sırf vmy için ve sınav ertelendi belki vmy olmasaydı ziraate veya ptt ye girerek şansımızı denerdik biz bu hakkı kaybetmişken smdi vmy nin yeniden ilana çıkması veya ek başvuru alması bize haksızlık diye düşünüyorum teskr edrm iyi günler
-
@ltfye
evet ben de ptt ve ziraat e giremeyenlerdenim . 2017 de puanı olmayıp 2018 de puani alip kisa sure sonra bu sinava girmek isteyen birini düşünüyorum da hem de biz bu ilanı 1 yıl beklemisken 2017 puanlarımızı aldıktan sonra ..evet haksızlık bariz sekilde.. bu kisiler acisindan haklisiniz bize haksizlik .Ama sayıştay a başvurup hak yememek için vergi ye başvurmayan 2017 puanı olan arkadaşlar icin çok kalpten ek başvuru açılmasını isterim..
Neyse ne kadar konusulsada boş .. kararı vericek kişilerin hakkaniyetli şekilde vermesini dilerim . -
#VmySınavTarihiAçıklansın
Buyurun Arkadaşlar
-
Test olma söylentileri dolaniyo ihtimal bana gore cok düsuk bu konuda bilgisi olan var mi?
-
@zenginmemur keşkeeee
-
@zenginmemur Söylentiler nerde dolaniyor hocam
-
Ah yaa keşke
-
@emre1910 yok hocam kurumda calısan biri testte olabilir diyor ama bildiginiz gibi duyumlara cok inanmıyorum
-
@zenginmemur Haklisın hocam neyin ne olacağı hiç belli olmuyor
-
Test olacağına ihtimal vermiyorum arkadaslar mülakatında bile olabildiğince elemeye çalışan bir birim kontenjanını doldurmadan kapatıyor alimi test hayal olur su durumda
-
@olursaolur hocam 500 kisi birde sayi artacak soykentileri bu kadar adayin kagidini nasil okuyacaklar
-
@olursaolur 1890 kisi kagidini okumak supheleri arttirmaz mı?
-
@zenginmemur neyi artıracak hocam adam sinavi açtık başvurmadılar der katılanları okur geçer yani bunu mu mesele yaoacaklar
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Test olma söylentileri dolaniyo ihtimal bana gore cok düsuk bu konuda bilgisi olan var mi?