11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@zenginmemur Hayır hocam dönüş yapılmadı henüz ancak anladığım kadarıyla yeni sınavla ilgili planlama yapılıyor bunun çalışmaları tamamlanınca duyurulacaktır diye düşünüyorum.
-
Ertelendi hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun ertelendi...
-
Sonunda...
-
11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen Vergi Müfettiş Yardımcılığı Meslek Giriş Sınavı, 02/07/2018-20/07/2018 tarihleri arasında başvuruda bulunan adayların hakları saklı kalmak kaydıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Söz konusu sınav ile ilgili yeni bir tarih belirlendiğinde www.vdk.gov.tr internet sayfamızdan gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Duyurulur.
-
Çokkk şükür yaaa şu yazın işkencesi bitmedi
-
11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen Vergi Müfettiş Yardımcılığı Meslek Giriş Sınavı, 02/07/2018-20/07/2018 tarihleri arasında başvuruda bulunan adayların hakları saklı kalmak kaydıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Söz konusu sınav ile ilgili yeni bir tarih belirlendiğinde www.vdk.gov.tr internet sayfamızdan gerekli bilgilendirme yapılacaktır.
Duyurulur.
-
Ertelenen sınava yine sadece 1890 kişi girecek demek oluyor bu değil mi ?
-
Görüldüğü gibi hakları saklı kalmak üzere deniliyor açıklamada daha da tartışmaya gerek yok herkes dersini çalışsın hazır kalsın. DGUY da açıklansın da kapatalım bilgisayarı.
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Ertelenen sınava yine sadece 1890 kişi girecek demek oluyor bu değil mi ?
Aynen öyle. Herkese hayirli olsun
-
18 Ağustos Guy
25 26 Agustos hemen bayramın ardı
2 Eylül Kaymakamlik YskBir olasilik 25 26 Agustos ama
Bence iyi ihtimal 8 9 Eylül -
@emre1910 o kadar yakın olacağını düşünmüyorum öyle olsa tarih verirlerdi bence
-
@shady1 2500 kişi dolsun diye 600 kişi İçin başvuruyu açıp en yüksek olan ilk 600 ü alabilme ihtimali nedir arkadaşlar
-
Bence olmalı zaten öyle bı şey ben Sayıştay a giricem bı kişinin hakkına girmiyim diye başvuru yapmadım mesela , şimdi benim hakkıma girildi
-
Kesinlikle ekstra başvuru almalılar. Bu şekilde kimsenin hakkı yenmemiş olur.
-
eee sayistay derdinde olanlar ne yapacak.
onların ki hak değil mi kardeşim?
Açacaklar o zaman yeniden başvuruyu 600 kişi daha yapacak bu iş bitecek. Bu kadar basit.
**Bu hakedenlerin hakkı saklı kalsın zaten ona diycek bir şeyimiz yok -
@te_go_çı kardeşim Sayıştay sınavına girenler başvurularini çok önceden yapti para yattı ve herkes başvurusunu güncelldi zaten ? Sorun ne sadece vmy gelince girmeyoz dediler şimdi girecekler
-
@okanugur zaten basvurunun 2500 u doldurmayacagi son gun belliydi basvuru sayisindan keske yapsaydiniz ..
-
Allahtan Türkiye'de yaşadığımız için ne olur ne olmaz diyerek başvuru yapmıştım satıştaya.
Bu kadar ayrıntılı düşünme yetisini başka ülkede kazanamayız sanmıyorum
-
Arkadaşlar ben Sayıştay a önce başvurmuştum ama vmy gireceğim diye başvuru güncelleme felan yapmadım ama giriş yerim gözüküyor be oluyor şimdi girebiliyor muyum