11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@onuktekin ya da vmy hiç başvurmadılar. ne de olsa sayistay var diye. Bak şimdi ne oldu başa sardık.
Adil olunacaksa tam olunsun bari -
Hocam sinav ertelendimi kesinmi
-
Sınava başvuranlardan biriyim habere sevindim lakin geri kalan 600-700 kişilik kadro nun doldurulmasının kimseye sakıncası olmaz ne de olsa mülakata kalacak kişi sayısı 600 ü görmez
-
Kesinlikle sistemi tekrar açmaları lazım madem ertelendi bir işe yarasın
-
VMY'de ek başvuru alıncaksa aynı şekilde SAYIŞTAY'da da alınmalı yoksa bu işin adaleti olmaz. SAYIŞTAY sınavı bu hafta sonu olduğu için ek başvuru almazlar bu saatten sonra dolayısıyla VMY için de alınmamalı nokta.
-
@samuelson Vmy icin almaları neyi değiştirecekki hocam.Ösym adaletsizlik yapıyor diye vdk da mı yapmalı?
-
Öncelikle şunu bilmek lazım bu sınav ne için ertelendi yorum yapmak açısından nedenini bilmek daha sağlıklı olur. Eğer VDK dediyse sayıştay sınavına girecekler açısından hak kaybı olmasın erteleyelim o zaman amenna ama bence öyle değil VDK gibi bir kurum bunu durumu gözetecekse eğer son hafta akıllarına gelecek hali yok, kurumun kendi içinde başka sıkıntıları vardır. Nihayetinde MEB' de olanlar görevden almalar ortada, ekonominin hali de ortada yani sorunlar büyük..
-
Ne için ertelendiğinin zerre kadar önemi yok.Madem erteleniyor iki sınavın çakışmasından doğan hak kaybı giderilmeli.Zaten hiçbir zaman mülakat kontenjanı dolmayan bir sınavdan bahsediyoruz.Mevcut sayıya 600 kişinin eklenmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek.
-
@samuelson Dünde Belirttiğim Gibi Sınav Neden Ertelendi Sorusunu Açıklıyayım Tekrardan.
1-Başvurusu sayısı az, VDK Prestij kaybettiğine inanmıyor. Ama rakamlar objektiftir. Kantitatif olarak bakıldığında Prestij kaybı ortada ve Bunu kabullenmeli. Sebebi Gerek Yetkinliğin gereksiz zorluğundan, gerekse kontenjan doldurmama alışkanlığından kaynaklığını düşünüp aksiyon almaları gerekirken, Sınav ertelemesi gibi hukuksuz bir işlemle karşı karşı kalmaktadır bir çok aday.
2-Sınavların çakışması tamamen bahane, O zaman sınavların çakıştığını öğrendiğin ilk gün müdahale edeceksin, ya da devletin başka kurumuyla istişare de bulunup ertelenmesi konusunda daha erkenci olacaksın.Nitelikli Adayların SAYIŞTAY için ter dökeceğini, Kendine daha niteliksiz adayların başvurduğunu düşünerekten sınav iptali gerçekleştirmek ne kadar Hukuki ?
***Ayrıca, KPSS'den 80 üzeri alan herkes zamanında Aldığınız FETÖ'cülerden, Mühendislerden vs. çok daha nitelikli kardeşlerimizdir.
Not : Bazı arkadaşlar 5 yıldır müfettişsin neden sınavlara giriyorsun hala, işin falan var diye eleştiri yaptıklarında hep içime atıp susmak zorunda kalıyordum. Şimdi anlıyor musun kardeşim ? Neden ?Allah'ım Herkese Daha Hukuklu Kurumlar Nasip Etsin.
-
Ek kadroyu doldurmak başvuru açılırsa 2018 kpss puanı ile de başvuru yapma imkanı yaratırlar mı ? Öyle olursa kpss açıklanmadan yeni başvuru almazlar
-
Tipik Türkiye. Herkes kendi işine geldiği ölçüde adalet savunucusu. Hak hukuktan bahseden kardeşlerim, peki bu sınava göre aylardır kendini hazırlayan, hali hazırda emeğini sarfetmiş sınava hazır olanların suçu neydi? Onların Hakkı yenmedi mi şimdi?
-
@aynstayn aynen kardeşim ben 252 liraya bilet aldim oda yandı 3 gün kala sınav iptal edilir mi
-
Bu adamlar devlet yönetiyor öyle mi. Hakkaniyeti koruyamazsanız devleti nasıl koruyacaksınız. Alin size fetucu vatan haini. Bu hafta bankalar ve sayıştay sinavi var diye başvuru yapmadım ayrıca dedim ki başvuru yapıp da girmesem bari basvuracaklarin hakkini yemeyeyim. Ama adamlar o hafta sınavlar olduğunu bile bile sınav yapıyor. Aklınız yok muydu sizin o gün bunu anlamayıp bugün mu aklınız başınıza geliyor sınav oldugu. Hem de 3 gun oncesinden.Ben hak yemeyeyim diye başvuru yapmadım. Benim gibi bir suru kişinin hakkına girdiniz. Burnunuzdan gelir inşallah. Siz Devlete hizmet etmiyorsunuz köstek oluyorsunuz. Vatan hainleri
-
Tamam ertelendi en azından klasik sınav icin zaman var buraya kadar istedigimiz gibi.Sebeb sayıstay sınavıysa bn bunu kabul etmiyorum.Ziraat sınavı ne olcak.Ziratte bize ek kontenjan acar mi?acmaz.Ayni seyi Vdkda yapacak yapmalı.Vdk 1900 kisi icin güzel bir zamanda bu sınavı yapacak.Yoksa Idare hukukundaki ögrendigimiz bütün hakları bn kullanmaya hazırım.Sayı neden dolmadı bn söyleyim sebebi klasik sınav olduğu icin.Sayıstaydan sonra ilan versin vdk yine dolduramaz.
-
@te_go_çı Vmy ilanı sırasında henüz sayıştay tarihi belli değildi sanırım. Açıklama yapmamışlardı diye hatırlıyorum. Ama neresinden tutsak elimizde kalıyor.
-
Eger bu sinav basvuru yetersizliginden dolayi ertelendiyse sanirim vdk baskani soyle dusundu bu ne arkadas issisiz kadro yok alimlar cok az diye soylenip duruyorlar 500 tane mufettis alalim dedik hanimlar beyler tenezzul edip gelmediler madem oyle bende erteliyorum felan diye mi dusundu acaba. Eger oyleyse bundan sonra vdk en fazla 100 kisilik ilanlara felan cikar sanirim. Bana oyle geliyor ki bakan degisikligi sonrasinda yeni sistem vs derken bu sinavi ertelemis olabilirler. Sonuc olarak olan oldu artik. Magduriyetler mutlaka ki dogdu. Herkes icin hayirlisi olsun. Vmy hazirligi yapanlarda sakin birakmasin oturup catir catir monografiye devam etsin. InsaALLAH guzelce suan magdur olanlar acilacak sinavda mutlu olurlar calismaya devam.
-
Başvuru sayısının az olmasının nedenlerinden biri, ilan edilen kadro sayısı kadar alım yapılmıyor olması. Bunun yaşanmayacağı garanti edilsin başvurular kesinlikle artar.
-
Başvurmadım.
Pişman değilim.
Teşekkürler. -
Listeyi nerden görebiliriz arkadaşlar vdk nın sitesinde bulamadım.
-
Hak kaybı olmasın diye vmy ye başvurmadım Sayıştay ve ziraata giricem.şimdi bu sınava biz başvurabilecek miyiz?