11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@herhangibiri tabiki hayır başvurular biteli çok oldu sadece sınava gireceklerin sınav tarihi değişti bu erteleme işine sizleri farklı anlam yüklemeye iten sebep nedir?
-
@yasaklı hayırdır ya sen senin bir sıkıntın mı var ? Adam gibi bir şey sorduk ne kinayeli kinayeli konuşuyor??
-
@herhangibiri sakin ol şampiyon kavga edecek bir şey yok:)
-
@yasaklı Böyle konusuyosunuz ama bu gibi durumlarda aynı gün olan sınavlardan sadece birine başvuran insanlar sıkıntı yaşıyor. Sonra insanlar banane başkasından diyip aynı gün olan sınavların hepsine başvuruyor.
Ben sadece vmy gircem, diğerleri beni ilgilendirmiyor. Kendim için konuşmuyorum.
-
Beyler sonucunu değiştiremeyeceğiniz şeyler için birbirinizi kırmayın. Biz ne söylersek söyleyelim onların istediği gibi olacak zaten.
-
@buhara mesela bundan Sonra benim yapacağım gibi bunlar gibi insanlar için değmez önüme ne denk gelirse başvurucam.Nasılsa son seçim hakkı benim istediğime gider girerim
-
@herhangibiri iibfliler iyilikten anlamaz ki. Tabii ki yap. Adamın beleş kitabını çözerler, adama küfür ederler. Başka bir Adam 2 günde sınav kitabı çıkarır üstad derler
Tekrar söylüyorum burda beni ilgileniren bir durum yok -
@buhara sıkıntıya mahal yok. Buralar çok değişti.
-
Sınav acaba hangi tarihte yapılacak ve bu ne zaman açıklanacak. Takvime göre en erken 8-9 eylül olabilir gibi bu konuya dair açıklama inşallah sınav haftası değilde daha erken yapılır
-
@maxmin hocam bence sayıstay gibi olur ya ekim kasım falan olur bence
-
@buhara niye sıkıntı yaşıyor bende sadece vmy başvurdum o gün olan bütün aınavların içinden vmy başvurdum herhangi bir sıkıntı yaşamadım siz ne gibi bir sıkıntı yaşadınız atıp tutmuşsunuz yine? Bende işsizim bu arada
-
Bir de haktan hukuktan bahsetmişsiniz siz şu anda istiyorsunuz ki başvurusu bitmiş sınav için tekrar başvuru alınsın 80 puanlı kişi sınava giremesin onun yerine ben bütün sınavlara gireyim hadi onun hakkı korundu ki öyle olacak sınavda kim iyiyse o alınsın diyeceksini değil mi ben tüm sınavlara gireyim en iyisi ben olayımdeğil mi anlayışınız bu mantığa bak başvurusu bitmiş sınava başvuracak ona da girecek beylerimiz
-
@yasaklı Arada öyle atıp tutarız sen yorma kendini aslan parçası. Ama bu ağızları sadece sanal da yap iyi mi? Yoksa canın yanar. Konusmanın da bir adabı vardır.
-
@buhara Üslubunuza biraz dikkat edin isterseniz.
-
Sinavin basvuru suresi bitti diye tekrar basvuru alinmayacagini kesin dille soylemek hicbisey bilmiyorum demektir.
Ozaman sınavı niye ertelediler baska kurumla sinavlarin cakismasi vdk nin umrunda mi saniyosunuz siz onun icin mi ertelendi saniyosunuz
Gecmiste yasanmis ornek vereyim de fikriniz olur biraz
Yillardan 2013 aylardan haziran vdk ilana cikiyor alim 1500 5 kati 75 taban puan sinav test kpss sadece 2012 istiyor
Birileri dava aciyor danistay yd karari veriyor
Vdk 1 2 hafta icinde ilani guncelliyor
Alimi 2000 taban puan ayni kat 6 ya cikiyor istenen kpssler 2011 ve 2012 ve kimse magdur olmuyor
Baska bi ornek1 2 yil icinde ilbank uzman yard alimina cikiyor basvurulari aliyor sonra sinav iptal 1 sene sonra tekrar alima cikiyor onceden basvuranlara hak bile vermiyor
Baska bi ornek
Polis alimi oluyor bakanlik suresi icinde yeterli basvuru olmadigini goruyor ve tekrar basvuru almaya karar veriyorDaha bunun gibi bi cok ornek varken kesin konusmak heleki bu kurum maliye ise tam sacmalik
Ertlenen sinavi kurum 1 sene sonrada yapabilir onceki basvuranlarin haklarini sakli tutup kontenjani artirip yeni basvuru alarak sinavi 1 2 ay sonra da yapabilir ama sadece 1890 kisiye sinav yapicak olsaydi vdk bu sinavi ertlemezdi bence
-
@monetary-theory güzelce anlatmaya çalıştım. Anladığı dil buymuş
-
@buhara ne boş bi adammışsın sen boş boş tehditler saçma sapan laflar adam gibi konuşmayı bilmez misin sen bu külhan beyliğin başına geri dönülmez bir iş açtığında akıllanırsın tanımadan bilmeden milleti tehdit etme çocuk canını yakarlar
-
@vergi1500 o senin dededigin iste 2 yıl önce olur.Kurum zaten nitelikli almak istiyor.Klasik yapiyor mülakatta eliyor.Dogru senin dedihin yüklu test alımı olursa acar basvuruyu tekrar.Kurum teste karsı.500 un usutunde ki bir klasik sinav saibeleri arttirir
-
@yasaklı Ben sana gayet tatlı tatlı anlatmıştım. Atıp-tutma vb şeyleri yazan sensin. Saygı beklemek için saygı göstermek lazım. Özellikle böyle ortamlarda senin gibilerle anca böyle anlaşılır
Adam olsaydın, adam gbi yazdığım iletime adam gibi cevap verirdin ve adam gbi karşılık alırdın -
@zenginmemur ya şu klasik test muhabbeti olayına bitiyorum. Klasik sınav yapan adam oturuyor tüm tanımları falan ezberliyor nitelik ölçme bakımından çok bir anlam ifade etmiyor.
Tek artısı yorum sorusu sorarsan analitik düşünme öğrendiğini kullanabilme vb kabiliyeti ekstra ölçebilirsin onuda teste ek olarakta yapabilirsin.
Gayette çok güzel test soruları hazırlayıp nitelikli adamları seçebilirsin işin özü