11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@umutsuz_vaka hocam zor olacağını düşünüyorum. Daha düğün telaşı ve alış veriş faslı var. Çok zorlasanizda biraz zor görünüyor sizin için.
-
@olursaolur hocam elinizde kitap özeti formatında kaynaklar varsa ve monografi çözecek seviyede muhasebeye hakimseniz olur. Bunlarda yoksa biraz zor olur.
-
@antimülakat hocam dguy için peki nasıl olur ??
-
@umutsuz_vaka sınavın test olması eski bilgilere konu anlatımına bakmadan soru çözerek hatırlamanı sağlayabilir. Kendi kendine günde 4 saat soru çözmeye ikna edebilirsen olabilir.
-
@antimülakat teşekkürler hocam
-
@antimülakat Hocam dguy 4500-6000 bandı demişsiniz hadi inş
-
@yavuzçağrı eyvallah kardesim.
-
Düşük kapatacak adım gibi eminim. Hazır olmayan kimse bu sınava başvurmaz.
Bekleyip görelim. Hayırlı olsun bu arada. (82 83 bandı korkmadan başvuru yapın) -
@davetsiz p 22 84 hocam gelir diyorsunuz o zaman kesin ?
-
Vmy icin puanm 83 dguy icin 82 sizce bunların gelme ihtimali nedir
-
Selâmün aleyküm tecrübeli arkadaslara bi sorum var p22 84 ancak askerden yeni geldim ve bayadir kitap yüzü acmadim bu arada anadolu banktan iş çıktı sizce değerlendirmeliyim daha önce çalışan arkadaş varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Arkadaşlar benim puanım 80 sizce başvuru yapmalımıyım ikilemde kaldım da.
-
Canlar vmy mülakattan elenmis biri olarak kesinlikle yazılı sınav zor değil biraz muhasebe monografi tarzı olduğu için farklı çalışma istiyor diğer alanlar bildiğimiz konulardan klasik yazılı sınavında gelen soruları barındırıyor
9 Pro. maliye kısmını zorlamışlardı ve çoğu kişi buradan kalmıştı
Tahminimce 80 81 arası kapatacak 82 puanlı arkadaşlar calismaya başlayın
Hayirli olsun hepimize... -
@can-mavi benim 80.5 adeta ecel terleri dökeceğim açıklanana kadar
-
@xxxkara hocam sıralamanin önemi yok mu
-
85 ile filan kapatır dünya kadar puan türü var. Zaten 5 katını çağırıyor, 20 katını filan degil... Sgk denetmenliginde 4 katını çağırdılar mülakata ve iki puan türü vardı, buna rağmen 84 ile kapattı. Vmy ise 2500 kisiyi bir 8 tane filan puan türünden çağırıyor, buradan hesaplayın işte...
-
@vural kardeşim tecil haziran gibi bitiyor gözüküyor ama şubeden alınan kağıtta eylül 30 a kadar askerlikle ilgisi yoktur yazıyor.
-
@albatros35 kismetini yonlendirmek istemiyorm ama maas ve diger hersey seni tatmin etmeyecekdir 3yil calistim ilk isinse gişeden baslicaksindir buyuk ihtimal
-
@rterdogan 85 az söyledin çık biraz daha
-
@goodwill bankacılık sektöründe ilk işim olucak daha önce muhasebecilik yaptım tamda kadrolar gelmeye başlamıştı ancak mulakatti sınavdi yorucu yine sınava girilir ancak elimiz de ekmek tutmalı Sağol bilgilendirdigin için kardeşim