11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Gerçekten daha ne kadar aksayacak bu tarih hani hazır olduğumdan aksine tarih belli olmayınca çalışamıyorum da..
-
@hedefsgk, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
vmy sınavı guy dguy mülakatları sgk denetmenlik ilanı için para toplayıp etkinlik yapalım diyoruz gazeteye ilan verelim diyoruz bizim sıkıştırmamız lazım birlik olmamız lazım ama kimse yanaşmıyor
Nokta
-
Sınav ne zaman olur tahmini? @paretowilfredo
-
Ben bu sınav eğer olursa geç ve 2018 kpss puani ile tekrardan başvuru açılmazsa(eski arkadaşların hakları saklı kalmak kaydıyla) büyük bir haksızlık olacağını düşünüyorum kpss 2019 gelecek nerdeyse ve bu sınav inşallah sadece 2017 puanıyla yapılmaz bir şeyler yapılır ve 2018 puanlilarin hakkı verilir inşallah çünkü vergi müfettişliği kolay gelen bir ilan değil aynı zamanda.
-
10 15 kişilik alımlar için sınavlara çalışırken tekrar başvurusu açılsa diye her gün aklımdan geçiriyorum inşallah en kısa zamanda belli olur..
-
@pancarcorbasi doğru bizde cok bekledik.2018 puaniyla gelirse sayi artar yoksa bnce bu sinava ek başvuru acmayabilirler.Acsalar nasil olcak ki?Kalan 600 kisi icin ne diyecekler
-
Sene başında 1000 kişilik kadro verilmisti gerekirse sayı artırılacak he olmadı diyelim 600 kişi için kpss 2018 ve 2017 puanıyla tekrardan başvuru açılmalıdır sınav ilan edildiği tarihte yapılsa böyle demezsin veya bir ay sonra falan ama gecikti böyle olmalı .
-
@pancarcorbasi iyide kardesim yanlıs anlama ama vdk 2017 puanıyla ilana cikmayabilirdi biz bunun icin cok ugrastik zaten simfids amac bu olmali birlik olmaliyiz ama sayi az kaldu diye iptal olmadi o sınav bnce alim yapmak istemediler
-
Arkadaslar maliye bakanliginda bir tanidigim var. soracakmis bu sinavin durumunu. Haber alirsam sizide bilgilendiririm.
-
@pancarcorbasi açılacağını pek zannetmiyorum.
-
@pancarcorbasi ben haksizlk oldugunu dusunmuyorum. Umarim acilmaz 2017 li kisiler yerlessin yeterli. 2019 larda 2018 e sulanmaz umarim
-
@pancarcorbasi 2017 kpss de yeterli puanı olmayıp vergi mufettisigine baavuramayan arkadaslarin tekrar 2018 kpss ye girip 80+ ustu puan alip bu sinava girmek istemesini hakkaniyetli bulmuyorum ve hiçbir şekilde de desteklemem. Ben bir yıl bu ilanı bekledim 2017 kpss den sonra kusura bakmasınlar ama sizde 2019 ağustos u bekleyin . Biz neden 2017 kpss den 3 4 ay sonra vergi müfettişliği sınavına giremedik ? Herkese kolay gelsin .
-
@sacred123 kesinlikle öyle.
-
@kubrabaris sen dur sen geç polisliği deneyin hocam şansınız varsa
-
@olursaolur sgk denetmenlik hangi puan türü ile alımı ileri sizce hocam?
-
@çölkaplanı yine aynı olacağını dusunuyorum p23 p42 ile
-
Kardeş benim anlamadığım siz bu kpssye girip puan almadınız mı bu saçma bir şey güncel varken eski puan türüyle sadece bu tarihlerde sınav yapmak.hanimefendi beklemiş bizde bekleyecekmisiz öyle bir kural mi var? Her seyde kendini düşünme sen zaten giriş hakkı elde etmişsin sen iyiysen sen ben iyiysem ben kimin hakkıysa o alsın. 1800 kisiden 500 kişi alınmasın gerçek bir yarışma olsun.
-
@pancarcorbasi ben kendimi dusundugumden değil hakkaniyetli olanı soyledim . Bence kendini dusunen varsa o da sizsiniz. Kararı vericek olan ben ya da siz değilsiniz zaten kurumun en doğru kararı vermesini diliyorum .
-
@karar saygısızlık yapmadan fikrinizi belirtin sizde bence. 2016 kpss si oldu açıklandı hatirlarsiniz belki sgk ilani vardii ve 2016 puani olanlar basvuramadi cunku bir onceki yil girenlerin hakkiydi . Yasanmış birşey bilen bilir .bu kurumun kararı zaten allah herkesin yardımcısı olsun herkese iyi çalışmalar böyle bir tartismanin icinde olmicam
-
Bu sınav ertelenmese zaten başvuru yapan 1800 kişi girecekti sizler girmemiş olacaktınız. Kurumun ne düşündüğünü ne yapacağını bilmiyoruz. Bence yapılması gereken hep birlikte bir an önce sınavın yapılması için baskı oluşturmak. 2018 sınavı ile puanı olan arkadaşlarla birlikte baskı yapmalıyız sizler için başvuru açılmazsa ve sınav geç olursa yeni ilan ne zaman gelir bilemiyoruz beklemek hem sizler için hem de 2017 puanıyla başvuru yapanlar için kötü bir durum. Bizim isteğimize göre değişikliğe gidilmeyecek şeyler için tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum.