11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@zenginmemur net bilmiyorum 5- 10- 20 diyolar belli değil dguyda
-
@asdfghjkl ıkisinin de artı eksi yönleri var bence
Ankara ikamet etmek isteyen için dguy daha iyi vmy gore. Tayin meselesi var vmy de o yüzden dguy da bazıları için daha tercih edilesi olabikir -
Giriş yerleri açıklandı
-
Ankara hukuk cebeci.
-
1890 kişilik bir katılım olmuş.
-
@gmsmustafa, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
1890 kişilik bir katılım olmuş.
Giren kisi sayisini vs nerde gordunuz acaba ? Ben bulamadim,, sadece kimlik nosu ve basvuru numarasiyla cebeci hukukta girildigini gordum
-
80 i alan girdi demek , baya da puan türü vardı yahu neden katılım azsa bu kadar.
-
Kurum itibar kaybediyor. 500 kişilik alıma 1890 başvuru çok az
-
@i̇lanbekleyenbiri kurum itibar kaybediyor çünkü ilanda belirtilen sayıyı almıyorlar hep eksik alıyorlar. Bu da kurumdaki üst yönetimin kibrinden kaynaklanıyor. Şahsen kaymakamlık ve sayıştay alımlarında ilan edilen sayının doldurulmadığı yıl görmedim
-
Evet bir sürpriz daha geldi.1890 kişi katılcak sınava herkes kabul edilmiş.
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam bnce klasik olması ve yeterlilik sürecinin zor olması tercihleri etkiledi.Dguy ve guyun test olacağinı düsunursek klasik modda sinava girmek maddi olarak insanları etkilemiş.Bn itibar kaybettiğini düşunmuyorum
-
@rootofallevil hocam sınavınız okuyan kişi ösym deki gibi standardize bir cevap anahtarına göre okuyan kişiler değil. Sınavı vergi baş müfettişlerinin olan bir komisyon okuyor. Bu adamlar öyle bir okuyorlar ki, hayır bu benle aynı mesleği yapamaz bak bak ne yanlış yapmış bas sıfırı puan falan yok diye okumuşlar anladığımda göre.
Geçen yıllarda giren tecrübeli arkadaşların dediğine göre mesela hukukta normlar hiyerarşisi sormuşlar, tüm o üçgeni sırasıyla açıkladım sonrada özel kanun genel kanun çatışması ile KHK kanun çatışmasından da örnek verdim puan anlamamışım ne bekliyorlar anlamıyorum diyor gerçekten ne bekliyorlar anlaşılmıyor bir standardı yok sizi okuyan kibir küpü bir insan beni okuyan vicdanlı bir insan ise siz benden iyi yapsanıza ben kalabiliyorum mülakata anladığım kadarıyla. -
@casanova şu sınav test olacaktı en az 5000 kisi basvururdu
-
@zenginmemur diğer sınavlar etkiledi ama 8 puan türünden en az 7-8bin kişi 80 üzeri puan almıştır 1500 kişinin sınava girmesi itibar kaybettiğini gösteriyor
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam her ne kadar öyle olsada herkes en azından sınava bari girmek şansını denemek için başvururdu baksanıza millet guy sınavına kalmak için birbirini yiyor bırakın kazanıp kazanamamayı insan ya bildiğim yerden gelirse mantığıyla her sınava başvuruyor. 7-8 puan türü olsada 80 üstü 7000 kişi yok ayrıca hocam hemen hemen herkesin dengeli 4500 kişi falan derseniz anlarım. Sınavın klasik olması ve atamaların durumu aslında sürecin kısa ve öz özeti.
-
80,3 puanla sınava katılabiliyorum. başvuran olmamış demek ki millet yıldı artik.
-
arkadaşlar otumların başlama saatleri yazıyor ama bitiş saatlerini göremedim 1 oturum kaç saat acaba
-
@zenginmemur Başvururdum.Sınavın iki gün olması.Ptt ve Ziraat ile çakışması.Hadi ptt neyse de Ziraat uzm önemli.Bir de Sayıştay ile çakışıyor sanırım yani bu şartlarda başvurulmaması için herşey vardı.Kpss sonrası da Vmy alımı bekleniyor tabi..
Size başarılar dilerim bu durumu fırsata çevirirsiniz inş -
Çıkmış soruları iceren bir kaynak varmıdır ?
-
Arkadaşlar başvuran herkes kabul mü edilmiş ben şuan dışardayım başvuru noyu bulup bakamadım 80.154 falan benim olmuşmudur bana da