11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaslar anayasa ve idare icin ne düşünüyorsunuz ? Test sınavında az çok yeni değişikliği sorup sormadıgını anlıyoruz ama klasikte soru gelirse yeni değişikliklere göre mi cevaplayacağız ?
-
@can-mavi dguy kacla kapatcagi belli olsaydı ona göre bnde yolumu cizecegim
-
@zenginmemur işte ben ikisine de gireceğim dostum o yüzden iki sinava da yonelik makul bir çalışma yöntemi belirlemeye çalıştım
-
en son alımda benim bir arkadalım kazandı . son haftaya kadar da girip girmeme konusunda kararsızdı kendini klasik sınava hazır hissetmediğinden. son 3 gün monografi çözdü. onun dışında 1 hafta önce guy sınavı olduğu için hazırlıksız değildi. bu arkadaşım hayatında sınavlar dışında maliye çözmemiş bir insan. belli kaynaklar dışınada çıkmadı. yani demem o ki konu tekrarı yapın arkadaşlar bol bol konu tekrarı. cümle bütünlüğüne yazım diline dikkat edin yeterli
-
Bu grup neden bu kadar sessiz ki. Insanlar kabuklarına mi çekilmiş. Yoksa bir boslama mi var. Bir de gircez ama bir umitsizlik var sanki herkeste. Cidden kazanması çok mu zor. Hayel eşemezmişiz. Arkadaşlar motivasyon lazım cidden guy da insanlar yorum yorum üstüne istatistik yorumlar bile var. Ama vmy de insan yorum bile yapmiyo. Benim de en çok düşündüğüm 1000 kişi mülakata kalacakmış 500 atama olacak mi
-
@maliyaz69 1.000 kişi mülakata bile kalamayacak ki 500 atansın keşke öyle olsa barajları tutturan çok insan çıkmıyor eski sınavlara bakınca
-
@maxmin bence de , en fazla 600 - 650 kiso kalır mülakata
-
@maxmin bu yıl zorlamasalar da kolay olsa belki olur umut
-
@can-mavi bu yıl ekstrem durum yaşanır mı acaba sınav kolay olur mu ya da mülakata kalanlar arasından 500 alınır mı
-
@maxmin hocam yazmak zor
-
@zenginmemur evet hocam 2 tane klasik sınav tecrübem oldu sınava girince beklediğinizden daha iyi yazsanızda öncesinde çok karamsar bir kafayla hazırlanıyorsunuz
-
@maxmin sınav her zamanki gibi sorularının kolay ancak cevaplarının zor olduğu bir sınav olacaktır , sonuçta kurum açısından 500 Kişi de mülakata kalsa olur 1000 kişi de mülakata kalsa olur . 500 kisi alınır mı bilmiyorum ancak alım geçen yıllara göre biraz daha fazla olur
-
@maxmin hocam bn hiç tecrübe etmedim ancak böyle yüklu alımlarda testten yanayım.Aslında bu alımın test olması için baski yapsak bir seyler degisir mi?
-
@zenginmemur mümkün değil
-
@can-mavi benim beklentimde 500-600 arası mülakata kalır 300-350 kişi alınır. Tabi ekstrem sınavda puanlamanın bol tutulması veya barajı geçmeyi kolaylaştıracak bonus sorular olmıcaksa
-
@maxmin aynen katılıyorum
-
@can-mavi cok zor biliyorum ancak klasik sınav cevaplamak puanlamada sıkıntılara adayı belirlemede olumsuz sonuclarda cıkarabilir.Gecen yıl dogru yazdigini söyleyip yaziliyi gecemeyende coktu
-
@maxmin
500 kişinin mülakata kalacağını düşünmüyorum hocam lakin inşallah yanılırım. -
@otuzyılsavaşı Hiç ışık yok diyosun.
İnşallah geliş şekli gibi değişik olur süreci.
Zaten klasik hazırlanma moduda kalmadı diğerler sınavlar testken fazla umut yok gibi -
- mesaj benden olsun. Vdk 500 kişi diye ilana çıktıysa nihai listede 350 kişinin falan ismi olur.