11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@onuktekin kontejyan dolmdysa tam 80 ile kapatir hocam 80 nn üstune ćıkmaz bence
-
@emre1910 ben de öyle düşünüyorum hocam. Ama çok garip bir yıl geçiriyoruz. Sürpriz yapar mı diye merak ediyorum.
-
@onuktekin aynen..net aciklama gelene kadar sevinmek uzülmek yok
-
@emre1910 yok yani hocam 80 ve üstü kim başvurduysa girer zaten.Aslında şimdi duruma bakınca sürpriz yapmayacağı aşikar.Abartmışım durumu
-
-
Dostlar sınava katılmak hele 80e kadar düserse güzel olur.Ancak sınav klasik bir sınav ve önümüze bombos sayfalar verilecek ve bizden yazmamız istenecek.Birazda buraya el atsak iyi olmaz mı?
-
Kazanan arkadaşları bu sayfaya nasıl cekebilirz?
-
@zenginmemur aynen keşke kazanan arkadaşlar tavsiye verse. Ama sanmam şimdi kazanan arkadaş niye bu sayfaya baksın ki. Bir hergun en az beş kere bakariz da onların öyle bir sorunu yok. En azından tanıdık arkadaşı olan varsa verilen tavsiyeleri bizlerlede paylaşsa
-
@maliyaz69 muhasebe icin yapacak bir sey yok.Zaten iyisen yaparsın.Ancak iktisat maliye hukuk testle klasik cok farkli.
-
@zenginmemur hayırlısı ınsallah emeklerimizin karşılığını aliriz
-
çıkmış sorulara bakın arkadaşlar geçen yıl en az 3-4 tanesi bir önceki yıl sorusuydu. İktisattan erdal ünsala bakın. maliye yorum gelir en çok gelir dagılımını yotumlamanız istenir. hukukta tavsiyelik pek bişey yok ya aklınızda tutarsınız ya tutamazsınız size kalmış bir şey ... Şimdiden başarılar
-
Başlığı okudum ama çok anlayamadım. Maruz görün. Vmy açıklandı mı
-
@zümrüdanka açıklanmadı daha.ama başvuru sayisı 2500 bulmadığı ve 80 üstü olup başvuran herkesin sınava gireceğı yönünde bir kanı var
-
Arkadaşlar sınav saati kaç ona göre bilet alcam mesela öğleden sonra kaç gibi çıkılıyor?
-
Merhaba acaba soru çözümü için onerebileceginiz kaynak var mı ?
-
Arkadaşlar başvuru formunu imzalayıp özgeçmişle sınav görevlisine teslim edicekmişiz galiba bu her oturum için ayrı ayrı mı olacak yoksa tek bir tane mi ?
-
@jmkerim ilk oturuma girerken vereceğiz , sonraki oturumlarda vermeyeceğiz , 1 tane hazırlasan yeterli yani
-
@can-mavi teşekkürler hocam
-
@can-mavi dostum klasik sınav icin ne öneriyosun
-
@zenginmemur dostum ben test mantığıyla calismaya devam ediyorum