11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@yasaklı dinlediğim duyduğum kadarıyla yapıyorlar hocam, girdigim mülakatların bir çoğunda da(5 dakikaliklardan bahsetmiyorum elbet) adayı tanımaya yönelik ince sorular vardı.
-
@casanova darısı devlet guyun başına inşallah o da böyle düşük kapatır
-
@goodwill bence yazılı sınavı da geçip mülakatta seni eleyebiliyorsa sende oturup bir düşün. Herşey torpil değil .
-
Abi kimse yanlis anlamasin burada yuksek puan alan arkadaş 80 puan alan kisi benimle birlikte mülakata kalırsa beni secsinler çünkü puanim daha yüksek tribinde. Sorununun torpil vs oldugunu düşünmüyorum. Bu ayri bir tartisma konusu.
Kpss puanı sadece sinava girebilmeye hak veren bir durum. Kurum sınavlarında 88 puanli da 80 puanli da esit. Ayrimcilik beklemek yersiz. Umarim puandan bağımsız hakeden kazanır. -
@zenginmemur ben agirlikli akadro yayinlarindan calistim ozellikle iktisat ders notlarina calisirsan baska kaynaga ihtiyac duymazsin. hukuk da biraz eksigim ama onada akadro dan calistim son cikardigi hukuk soru bankasinida cok begendim.
-
@bernaberna cok sesli guldum
-
@beveridge-eğrisi katılıyorum hocam şu farkla herşeyi eşit çıkan adamda kpss'ye bakılır normal 88 - 90+ almak için boşa uğraşmıyor bu insanlar
-
@bernaberna kaç kere daha düşüneceğiz 35 yaşına kadar mı düşünelim 88-90 puanlarla ayrıca çok komik de bi ileti olmuş bu toy olduğun tek bi iletinden anlaşılıyor:)
-
başvuru sayısı kaç olmuştu en son
-
@bernaberna Komikti
-
Arkadaslar ben ozgecmisimi yazmadim sorun
olur mu cok tedirgin oldum suan -
Arkadaş bu sınavda en korkulan şey yazılı sınavdı açıldığı günden beri herkes buradan dem vuruyordu, başvurular bitiverince birden iş torpil meselesine döndü, garip.
Bunun açıklamasını yazılı sınavın 90 alan içinde 80 alan içinde zor olduğunu bildiğimiz için olurda yazılı sınavı geçemezsek yaaaa hep torpilliler giriyor yeeeaaaa demenin kılıfı olduğunu düşünüyorum. Tuzun kuruysa, 90 aldıysan, 80 puanlıdan korkun olmaması lazım bu adam zaten elenir eğer bilgisiz cahilse yanlışım varsa bir düzeltin lütfen zaten sınavda her ders için 65 baraj uygulaması var.
Şunu diyen olursa anlarım arkadaş benim yazılı sınavda genel ortalamam 90 adamın ortalaması 70 barajı geçmiş mülakata kalmış gelmiş mülakatta geçmiş beni diyen olursa amenna sen 90 almışsın senin hakkın kimsede birşey diyemez. Hele bi durun bakalım daha bismillah yazılı sınav olmadı şimdiden neyin torpil meselesi bu yazılı sınav sonucunda kpss ise sadece her önüne gelen başvuramasın diye konulmuş bir engel kpss yi baz alacaksak coğrafyaya matematiğe Türkçeye sözel mantığa sayısal mantığa tarihe güncel bilgilere vs... Bunlara da bakalım. Adamın p3 60 olup p 48 83 olamaz mı? -
@casanova evet haklisin genel mantik bu aslinda sorun her 80 alip sinava giren degil. ama bunun örneklerini cok gorduk sorun bu vmy biraz daha farkli sinav belki bu ornekler içinde birikimini gosterebilecgn daha avantajli bi sinav @yasaklı arkads benm ne demek istesigimi anlattı benm telafuzum daha duzdu yanlis anlasilmalara yol acti. derdim hakedenin kazanmasi. rabbim onuda nasip etsin insallah
-
@goodwill hocam bir soru sorsam kusura bakmazsan p 3 puanın kaç acaba?
-
@goodwill tamam bakalım artik kacla kapatcak
-
@goodwill, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@zenginmemur ben agirlikli akadro yayinlarindan calistim ozellikle iktisat ders notlarina calisirsan baska kaynaga ihtiyac duymazsin. hukuk da biraz eksigim ama onada akadro dan calistim son cikardigi hukuk soru bankasinida cok begendim.
ayrica bi tavsiyemde son düzlukde kaynak degistirmemek gözünün alistigi kaynak sana daha cok net getirir.
-
@casanova 66
-
@goodwill Hakkında hayırlısı olsun ama çok zeki olduğunu gerçekten ispat ettin şuan satranç gibi rakibinin 1 hamle sonra ne oynayacağını gördüğün için muazzam bir hamle yaptın gerçekten muazzam bir düşünce ironi yapmıyorum. Şu dediğin puanın olup 300. olduğuna inanmamı bekliyorsun gk gy nin hemen hemen her puan türünde %20 lik ağırlığı olmasına rağmen oda garip kusura bakma ama bana pek inandırıcı gelmedin alanı fule yakın yapmadıysan başka ihtimal yok 300.cü olup puanını yüzde 20 etkileyen yerden 66 alarak alandan 27 30 arası her dersten netin varsa bilemem günahına da girmeyeyim şimdi.
-
@casanova girdin bile
-
@goodwill Allah büyük kardeşim daha ağırını yazıyordum ki iyice günahına girmeyim diye korkudan kaç kez sildim sildim düzelttim, ihtimalini de değerlendirerek olabilir alandan çok iyi yapmıştır diye düşündüm ama inandırıcı gelmedi kusura bakma.
Bak ben senin yerinde olsam ne yapardım biliyomusun, hem buradaki insanlara iki gün sonra gireceği kpss lisans sınavının gk gy oturumunun aslında çok da önemli olmadığını göstermek, hem insanlara yol gösterip ön ayak olmak, en önemlisi sana o cevabı verdiğim için o lafı bana yedirip beni utandırmak için sınav sonuç belgemi koyardım hem insanlar p3 ü 66 olan bir 300. görürdü hem de ben senden özür dileyip sana karşı mahcup olup utanırdım gerçekten.